Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Юний сдюшорівець шукає кращої долі в Мукачеві
14:16
Юний сдюшорівець шукає кращої долі в Мукачеві
Досить цікавий трансфер відбувся в межах нашої області.

Досить цікавий трансфер відбувся в межах нашої області.

Михайло Шовш 1999 року народження, вихованець Ужгородської ДЮСШ, який вже понад 6 років знаходиться в системі місцевої спортивної школи, вирішив покинути рідну команду і перейти в академію «Говерли» (Ужгород), тренувальна база якої знаходиться в місті Мукачеве.

На початку грудня, Михайло поїхав на перегляд, в ході якого був задіяний у грі проти гравців 1998 року народження, тобто на рік старших. Також їздив з командою на ігри в місто Сваляву та село Іванівці. Після гри тренери відмітили старання юного ужгородця і тим самим, повідомили йому про зарахування до академії «Говерли» своєї вікової групи (1999 р.н.). Контракт було підписано на 2,5 роки, і вступає в дію, одразу ж, після завершення цього навчального семестру, тобто з початку 2014 року. Наразі гравець самостійно підтримує форму, щоб у всій бойовій готовності влитися до складу нового колективу.

Варто відмітити, що розрив з попередньою командою відбувся досить коректно. Вже екс-тренер Шовша, Ковач Іван Іванович з розумінням поставився до такої ініціативи молодого футболіста, основною причиною якої був брак ігрової практики. Він зазначив, що поважає його вибір і побажав успіхів у новій команді.

Не останню роль в цьому трансфері відіграв футбольний агент Михайла Шовша – Рудольф Балажинець, який приклав максимум зусиль для успішного укладання угоди з академією ужгородської «Говерли».

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1226 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: