Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юніори "Мункача" відправляють "Локомотив" у депо (ФОТО)
17:54
Юніори "Мункача" відправляють "Локомотив" у депо (ФОТО)
У першій грі однієї восьмої Зимової першості Закарпаття перемога була за молодими футболістами.

Юніори Чоп до цієї гри підійшов з суттєвими втратами в центрі поля – були відсутні брати Антошини та Балажинець. Такі кадрові зміни не давали тренеру Локомотива маневрів на полі. 

Мункач з перших хвилин максимально збільшив темп гри, активно пресингуючи суперника і змушуючи того помилятися. А практично кожна втрата м’яча "залізничниками" призводили до миттєвого загострення на їхні ворота. 

На 10-ій хвилині після прострілу з флангу воротар Чопа не втримав м’яч і Суботенко готовий був добити круглого у ворота та Мучичка вибив з лінії воріт. На 19-ій хвилині Дячук втратив м’яч у центрі поля, мукачівці провели стрімку атаку – Шокун пройшов зліва у карну зону, прострілив на Хайнаса, який вдало замикає асист від партнера – 1:0.

За хвилину Мункач розігрує корнер, Хайнас зліва подав на дальню стійку, де Дереваль з другої спроби пробиває голкіпера – 2:0.

Проходить ще декілька хвилин і академіки знову користуються вільними зонами на чужій половині поля, Суботенко віддає на Шокуна, який робить рахунок розгромним – 3:0 

Весь перший тайм, можна сказати, проходив на одні ворота. Наставник МФА ще у першому таймі провів декілька замін і свіжі мукачівці продовжували тиснути на ворота суперника. На 34-ій хвилині Шокун після сольного проходу гостро пробив з 17 метрів, м’яч йде біля стійки. За мить Паночко після відскоку у чужій штрафній пробив з восьми метрів, Петро Кривяник відбиває з лінії воріт.

На 38-ій хвилині Фаресеєнко перехопив пас захисника назад, вийшов сам на сам і переграв кіпера – 4:0. 

Практично за перші півгодини гру було зроблено і далі команди діяли вже більш спокійно.

На 53-ій хвилині Васильків розстрілював ворота з шести метрів та знову захисник Чопа виносить з лінії, на цей раз Боднар. А на 59-ій хвилині Локомотив чи не вперше довів атаку до завершального удару – Тарасов вибив від воріт, Павленко головою продовжив передачу, Готра пробіг до володінь Баковського і пробив з 18 метрів, однак вище.

На 64-ій хвилині Павленко заробив пенальті, змусивши Лютнянського порушити на собі правила. Та Петро Кривяник влучив у стійку з одинадцяти метрів. Точніше пробив Готра зі штрафного з 27 метрів, але воротар впіймав.

У другому таймі підопічні Яворіва при захисті опускались більш глибше назад, відтак збільшилась щільність, яку долати мукачівцям ставало важче. Та моменти для голів вони все рівно мали. На 73-ій хвилині Дереваль вискочив один в один, Тарасов грає надійно на виході. За дві хвилини Шокун пройшов з м’ячем паралельно воротам, шукаючи момент для удару і з 9 метрів пробив, але влучив у стійку. 

Готовність команд до цієї гри була досить різною – у мукачівців триває тривалий тренувальний процес підготовки до сезону, результати якого можна було побачити сьогодні на полі. Чопська команда без належного кадрового потенціалу не зуміла на рівних протистояти з хоч і молодим, проте добре навченим колективом.    


МФА «Мункач» U-17 (Мукачево) – ФК «Локомотив-Чоп» 4:0

Голи: Хайнас, 19, Дереваль, 20, Шокун, 24, Фаресеєнко, 38.

Мункач: Денис Баковський, Віталій Кравець, Дмитро Добранський, Володимир Волинець, Ілля Западнюк, Сергій Паночко, Андрій Дмитренко, Віталій Хайнас, Віталій Фарасеєнко, Олег Шакун, Василь Суботенко.
Запасні: Дмитро Рачинський, Матей Надь, Дмитро Марченко, Михайло Пригунов, Максим Лютнянський, Вадим Васильків, Богдан Дереваль.

Локомотив-Чоп: Вадим Тарасов, Віталій Кравчак, Петро Кривяник, Юрій Боднар, Євген Костик  Михайло Мучичка, Анатолій Кривяник, Іван Павліш, Едуард Готра, Олександр Дячук, Антон Павленко (Олександр Бертич, 73).
Тренер – Олег Яворів. 

На 64-ій хвилині П. Кривяник не реалізував пенальті (стійка).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 731 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: