Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Юніори "Проспекту" – переможці Великоднього турніру (ФОТО)
16:42
Юніори "Проспекту" – переможці Великоднього турніру (ФОТО)
5 квітня на футбольному майданчику мікрорайону “Шахта” відбувся турнір з міні-футболу серед команд мікрорайонів міста Ужгород.

Юніори
Участь у турнірі взяло 5 команд: Легіон, Шахта, Проспект-Юніор, вул. Загорська та команда ромів з італійським підґрунтям Рома. Згідно регламенту команди грали за коловою системою кожний з кожним. Слід відразу зазначити, що боротьба за чемпіонство та призові місця точилася до останнього туру.
 
В результаті напружених футбольних баталій переможцем турніру стала команда Проспект-Юніор (Пайдич Йосип, Гецко Ян, Сенін Олександр, Заяць Юрій, Бертич Олександр, Варга Владислав, Хамник Степан, Бондаренко Тетяна, Амбруш Даниїл, Хамник Михайло). Підопічні Євгена Прозора та Віктора Поні показали стовідсотковий результат, не залишивши жодного шансу своїм конкурентам.

На другому місці команда “Легіон” (вул. Шухевича) у складі Огурчака Володимира, Цаплюка Олександра, Шована Анатолія, Ілмаза Алі, Сорокіна Константина, Штимака Богдана.

Третє місце виборола команда-господар турніру “Шахта”. За неї виступали Шпонтак Віктор, Повханич Павло, Прокоп Юрій, Лукач Янош, Панько Олександр, Чайковський Валерій.
 
Результати усіх матчів турніру:
 
Загорська – Легіон 2:3
Проспект-Юніор – Шахта 2:1
Загорська – Рома 1:1
Проспект-Юніор – Легіон 1:0
Шахта – Рома 3:0
Загорська – Проспект-Юніор 1:4
Легіон – Рома 1:0
Загорська – Шахта 0:4
Проспект-Юніор – Рома 6:0
Легіон – Шахта 2:0
 
Оргкомітетом турніру були визначені кращі в номінаціях:
 
Воротар – Бертич Олександр (Проспект-Юніор)
Гравець – Огурчак Володимир (Легіон)
Бомбардир – Повханич Павло (Шахта)
Арбітр – Медвідь Андрій
 
На церемонії нагородження усі призери та номінанти були нагороджені почесними кубками, дипломами, грамотами та статуетками від управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради (начальник Ольга Василиндра), а команда-переможець – отримала ще й футбольний м’яч.
 
Управління у справах КССМ Ужгородської міської ради
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на сторінці Фейсбуці.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 721 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: