Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Юніорська футзальна збірна проведе відкрите тренування в Ужгороді
11:37
Юніорська футзальна збірна проведе відкрите тренування в Ужгороді
Сьогодні, 19 травня, о 18:30 у СК "ЗІНЕДІН" відбудеться відкрите тренування молодіжної збірної України.

Юніорська футзальна збірна проведе відкрите тренування в Ужгороді
Сьогодні, 19 травня, о 18:30 у СК "ЗІНЕДІН" відбудеться відкрите тренування молодіжної збірної України. Мають можливість приходити всі бажаючі!
 
Зразу​ після тренування буде проведений спаринг-матч за участі керівництва та тренерського штабу Асоціації Футзалу України із представниками Ужгородської футзальної ліги!
 
Нагадаємо, збірна України (U-21) розпочала підготовку до двох поєдинків проти молодіжної збірної Словаччини, які відбудуться 21 та 22 травня у словацькому Кошице. Разом із командою до Закарпаття прибули президент Асоціації Футзалу України Сергей Владыко та головний тренер дорослої збірної України Олександр Косенко!

Вчора «синьо-жовті» вийшли на паркет спорткомплексу «Зінедін» і провели перше тренування, яке, за традицією, було втягуючим. Однак, вже походу тренування стало помітно, що всі гравці знаходяться у хорошій формі. Особливо це проявилось після того, як наші футзалісти перейшли від фізичних вправ до різноманітних «двосторінок», у яких вони отримали можливість трохи більше проявити себе. Можливо, так на них вплинула присутність на трибунах Сергія Владико та Олександра Косенка.
 
Не пропустіть! Буде цікаво!
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 774 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: