Головна » Усі публікації » у світі » Юрій Габовда: "До закриття трансферного вікна хтозна, що може трапитись"
16:58
Юрій Габовда: "До закриття трансферного вікна хтозна, що може трапитись"
Український легіонер угорського Халадаша прокоментував "Футбол 24" свої перспективи у новому сезоні.

Юрій Габовда:
– За підсумками попереднього сезону твій клуб вилетів з елітного дивізіону чемпіонату Угорщини. Де ти розпочинаєш новий сезон? Вирішив залишитися в Халадаші?
 
– Після завершення сезону у мене були дві реальні пропозиції з Вищої ліги Угорщини, але я відразу їм відмовив, тому що запрошували не ті клуби, на які я очікував. Напевно, скоріш за все, я залишусь у Халадаші. Ситуація ускладнилась тим, що в одній із товариських ігор проти австрійської команди я отримав ушкодження, яке вибило мене з колії приблизно на півтора-два місяці.
 
– Що саме трапилось?
 
– Надірвав бокову медіальну зв'язку коліна. Дуже неприємна травма, але я багато працюю над собою, щоб якомога скоріше повернутись на поле. Важкість цієї травми ускладнює психологічний фактор. Справа в тому, що через два дні після того, як я травмувався, надійшла дуже хороша пропозиція з чемпіонату Угорщини від команди, яка виступає у Лізі Європи (Фехервар, Гонвед або Дебрецен, – Футбол 24). Це саме те, чого я так чекав. Дуже прикро, що все так сталось...
 
Залишається тільки терпіти, працювати і повернутись на поле ще сильнішим. Вірю у те, що обов’язково підіймуся на свій рівень і таки здобуду те, про що мрію, реалізую ціль, яку ставлю перед собою.
 
– Що далі?
 
– Наразі я у Львові. Проходжу реабілітацію, працюю з персональним тренером і роблю всі необхідні процедури. 22 серпня їду у Київ на заключне обстеження. Сподіваюсь, скоро повернусь на поле.
 
Цікаво, що тиждень тому отримав ще одну дуже вигідну пропозицію з європейського чемпіонату. Це не Угорщина. Вже домовився про всі умови, думав, що "зростеться". Наступного дня передзвонив їм і попередив, що в мене ось такого роду травма, тож буду повноцінно готовий через місяць. Клуб взяв час на роздуми, ось я й чекаю. До закриття трансферного вікна ще є трохи часу. Хтозна, що може трапитись. Наперед не загадую.

Категорія: у світі | Переглядів: 593 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: