Головна » Усі публікації » у світі » Юрій Габовда вийшов у наступний раунд Ліги Європи
13:44
Юрій Габовда вийшов у наступний раунд Ліги Європи
Вчора завершились ігри другого раунду кваліфікації Ліги Європи, де відзначився вдалою грою закарпатець Юрій Габовда.

Юрій Габовда вийшов у наступний раунд Ліги Європи "Динамо" (Мінськ, Білорусь) - "Спартакс" (Латвія) 2-1
 
У славетному мінському клубі становище досить скрутне, здебільшого через арешт власника клубу та одного з найбагатших людей країни. За його відсутності ситуація в команді та в клубі остаточно розбалансувалася - спортивного директора звільнено, трансфери лише на вихід, епідемія травм, поразки в лізі, чутки про звільнення тренера та кращих гравців.

Тож у першому матчі Ліги Європи Юрій Габовда змушений був грати на позиції правого захисника. Юрій почав матч заблокованим ударом і загалом активно проривався і прострілював/навішував в штрафний. Однак здебільшого неефективно. А у захисті добре відіграв перший тайм і значно гірше - другий, дозволяючи перегравати себе.


"Спартакс" (Латвія) - "Динамо" (Мінськ, Білорусь) 0-2 (1-2)
 
У матчі-відповіді Юрій Габовда знову грав на правому фланзі. "Спартакс" атакував доволі жваво, і воротарю мінчан довелося попрацювати. Габовда не дозволяв організовувати атаки його флангом, хоча й сам був непомітним в атаці. За удар ліктем українця суперник отримав жовту картку. Загалом виконав три фоли, на ньому виконали чотири.
 
"Динамо" (Мінськ, Білорусь) - "Сент-Патрікс" (Ірландія) 1-1
 
Юрій Габовда відіграв на правому фланзі оборони. Загалом захист господарів не мав проблем, адже гості завдали лише одного удару у площину воріт Ігнатовича. Хоча саме він виявився результативним. Габовда, перериваючи довгий пас на фланзі, головою вибив м'яч на Бермінгема, той просунувся вперед, віддав в центр, і Фейган ударом з-за меж штрафного зрівняв рахунок.

В атаці Юрій не був активним, відзначившись лише вкрай невдалою спробою удару та одним непоганим навісом на Нойока, але удар головою того був заблокований.
 

"Сент-Патрікс" (Ірландія) - "Динамо" (Мінськ, Білорусь) 0-1 (1-1)
 
Після нічиєї в Мінську минулого тижня головний тренер "Динамо" Вук Рашовіч був звільнений з посади. У звітному матчі командою керував спортивний директор клубу Сергій Боровський. Для закарпатця нічого не змінилося - Юрій Габовда грав справа.

Габовда впевнено відіграв в обороні і не запам'ятався нічим особливим в атаці.

Наступний суперник мінчан - сербська "Войводіна"
Категорія: у світі | Переглядів: 1111 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: