Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Юрист Василя Кобіна наполягає, що його гравець може грати
12:35
Юрист Василя Кобіна наполягає, що його гравець може грати
Юрист Дмитро Коробко, вважає, що в офіційно прес-релізі CAS була допущена помилка.

Юрист Дмитро Коробко, який представляє інтереси Миколи Іщенка, Василя Кобіна та Володимира Федоріва вважає, що в офіційно прес-релізі CAS була допущена помилка: його клієнти отримали умовну дbсквалікацію і можуть грати у своїх клубах.

«Те, що їх нібито дискваліфікували, - неправда. У рішенні суду цього немає. На сайті у них розміщено не рішення, а повідомлення для ЗМІ, в яке, мабуть, з вини клерків, перекладачів, закралася помилка.

Рішення містить 245 сторінок. Останні три - резолютивна частина. Зачитую фрагмент: «В апеляції містеру Іщенко відмовлено. У силі залишається рішення апеляційного комітету ФФУ. Тобто - штраф 10 тисяч доларів і відсторонення від змагань на три роки, але - умовно, з випробувальним терміном у два роки.

Так що Іщенко, Федорів, Кобін можуть грати за свої клуби. А ми вже звернулися до суду Лозанни, щоб вони дали нове роз'яснення. Тому що через це така паніка піднялася! », - Повідомив Коробко.

Нагадаємо, вчора Микола Іщенко зіграв 90 хвилин у матчі проти «Карпат», а Володимир Федорів потрапив в заявку «Севастополя» на матч проти «Таврії».
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 755 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: