Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Юристи-УжНУ переможці університетських змагань
10:09
Юристи-УжНУ переможці університетських змагань
У головному ж фіналі зустрілися юристи з економістами.

24 квітня на стадіоні «Буревісник» відбувся фінал університетських змагань з футболу серед студентів у рамках чергової спартакіади.

У першому півфінальному поєдинку команда Інституту економіки та міжнародних відносин зустрілася з гуртом факультету здоров’я людини. Напружено перемогли економісти – 2:1.

У другому матчі змагалися юридичний та стоматологічний факультети – виграли правники (3:2).

Відтак 3-місце в загальному рейтингу посів факультет здоров’я людини, 4-а позиція – у стоматологів.

У головному ж фіналі зустрілися юристи з економістами. «Срібло» дісталося футболістам Інституту економіки та МВ, «золото» виборов юридичний факультет.

Головний суддя змагань Іван Шанта, викладач кафедри фізичного виховання факультету здоров’я людини УжНУ, зауважив: «Футбол – дуже популярний вид спорту в університеті. У цьому турнірі завжди бере участь найбільше команд. Цього року в чемпіонаті змагалося 18 колективів, не було тільки представників філологічного факультету та Інституту іноземної філології.

Змагання відбувалися в чотирьох підгрупах, по 2 найкращі команди виходили до чвертьфіналу. Сьогодні зіграли півфінальні двобої і завершальну гру, в якій, як знаємо, перемогли юристи. Вони з року в рік виступають стабільно, тому значною мірою їхня перемога була очікуваною».

Капітан команди переможців Олександр Туряниця, студент 4-го курсу юрфаку, ділиться враженнями: «Футбол для нас – це свято, і ми дуже щасливі, що беремо участь у змаганнях. Тренуємося двічі на тиждень. Поле, на якому грали сьогодні, не найкраще, на мою думку. Звичайно, хотілося б, щоб наш університет мав кращий газон для таких змагань. Турнір дуже цікавий – тут усі стараються, кожен хоче виграти. Наш секрет успіху – тренування, дружба, абсолютна концентрація на грі, а найголовніше – спокій: усі претензії й невдоволення можна висловлювати після матчів. Наступного року вже станемо 5-курсниками, це буде наш останній турнір, тому обов’язково візьмемо участь у змаганнях і сподіватимемося перемогти. Іншим командам бажаємо сил і старання, аби вони досягли принаймні нашого рівня, а то й перевершили :) ».

Оксана Пітра, Медіацентр УжНУ

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1330 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: