Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "КАБ" Соскида не забив, хто б тоді кого хвалив?
18:56
"КАБ" Соскида не забив, хто б тоді кого хвалив?
Про поєдинок, у якому в першому таймі придивлялись, а вдругому – розігрались, дізнавайтесь далі.

Про налаштування на матч говорив той факт, що першого удару завдали уже на початку першої хвилини. І хоча постріл від Гальчака Лісняк відбив, та вже стало зрозуміло у який футбол цього разу гратимуть партнери Микити. Насправді грали вони широко, з викоритстання переважно середніх та коротких поперечних, повздовжніх та діагональних передач. Не дивно, що на хороші ударні позиції раз-за-разом виходили майже всі атакувальні гравці. Та до небезпеки довго не доходило. Запам’ятався хіба постріл Русина метрів із сорока, коли м’яч трохи опускався, та все ж хоча й трохи, та все ж так і не залетів у праву дев’ятку. 

Суперник, гравці якого, м’яко кажучи, дещо поступались у класі, намагались огризатись на контратаках, де шукали висунутого вперед Ходаковського. Та його накривали. А ближче до середини тайму ще й паси почали набувати все більшого браку. Хоча ні, один світлий «промінчик» був на їх «планеті мрій», коли Турецький подав із кутового на ділянку поблизу лінії воротарського майданчика, а Назаренко дуже небезпечно пробив із ходу трохи вище поперечини. «Ай-я-яй», – показав пальчиком дядя Ваня (мається на увазі тренер Іван Ковач) і після цього подібних дозволів на вільну парковку чужих нападників у власному штрафному майданчику «Скрип і компанія» вже не видавали. А наступні удари якщо і відбувались, то були для Гречки цілком «по зубах». Набагато гострішою була ситуація, коли з меж штрафного майданчика повз лівий верхній кут, з передачі Гальчака, пробив Соскида. А трохи згодом навіть м’яч затріпотів у сітці, після того як Віщак відгукнувся на простріл від Хоменка, та Милян відтермінував взяття воріт. Далі Олексій вже асистував Гальчаку, та Микита хоча й сильно пробив з прицілом трохи лівіше, та все ж вище воріт. На удар Соскиди зреагував Лісняк.

Та наступна триходівка Гальчак – Віщак – Соскида, була набагато  вишуканішою й вивела Руслана майже на ідеальну позицію метрів із дванадцяти. Та нападник спрямував поруч із лівою стійкою. Коштура вкинув із за бокової лінії з лівого флангу на Лукачину й Анатолій підрізав головою в ближній нижній кут. Та Гречка був готовий, а м’яч оминув. 

Другий тайм був набагато результативнішим. На 50-й хвилині Ковач із передачі Ковчара пробив метрів із п’ятнадцяти повз праву стійку. І це був дзвіночок, бо через пару хвилин довелось «виймати». І кому, як не «людині-голу» це робити. Соскида на завершенні атаки по центру скористався пасом Віщака й відкрив лік голам – 1:0.

Далі Гречка парирував удар Обдирка. Хороші подачі зправа виконували Ковчар та Роля. Так, трохи згодом, високий Джанда відгукнувся на пас Ковчара й ударом головою влучив у поперечину, від якої зрикошетило вниз і зовсім трохи, та все ж залетіло за лінію воріт у правому куті – 2:0.

Наступну подачу від Ролі на дальню ліву стійку ударом головою замкнув Соскида, та цього разу від поперечини зрикошетило трохи від воріт. Віщак додавав, та Лісняк парирував. І вже в наступній атаці Руслан досяг свого, коли легенько підкорегував м’яч під праву стійку – 3:0. 

Далі Ковач-молодший ударом у лівий нижній кут реалізував пенальті – 4:0.

Соскида скористався пасом Джанди й ударом із близької відстані оформив хет-трик – 5:0.

Роля з передачі Гальчака отримав аналогічний шанс, та не реалізував. Далі він ще раз відгукнувся на передачу Джанди, та його потужний посторіл відбили. На межі основного та додаткового часу Соскида викотив зліва направо м’яч уздовж лінії воротарського майданчика, а Меведєв вколотив його у ближній кут – 6:0.    


Арбітр – Петро Милян
Асистенти – Мирослав Горгош та Валерій Шкура
Делегат – Матвій Бобаль

26 серпня, м. Ужгород, стадіон «Авангард», ясно, + 20 градусів, 60 глядачів

«КАБ» – «Вопак» – 6:0 (0:0)

Голи: Соскида, 52, 66, 82, Джанда, 63, Ковач, 77 (пен.), Медведєв, 90.

«КАБ»: Ерік Гречка, Ілля Демідов, Едгард Русин, Мирослав Скрип (Микола Джанда, 46), Євген Колобов, Тіберій Габовда (Іван Ковач, 46), Олексій Хоменко (Олександр Ковчар, 46), Юрій Віщак (Сергій Далекорей, 81), Руслан Куртанич (Валентин Павлик, 46), Микита Гальчак (Олександр Семків,  82), Руслан Соскида.
Запасні: Віталій Медведєв, Валерій Роля, Олександр Костик.
тренер – Іван Ковач.

«Вопак»: Віталій Лісняк (Анатолій Лагоцький, 46), Віталій Ходаковський, Анатолій Лукачина, Едуард Медвідь (Юрій Федьо, 54), Євген Обдирко, Вячеслав Куцик, Олександр Лащо, Юрій Коштура (Ярослав Рущак, 63), Владислав Турецький (Ростислав Фрінцко, 70), Олександр Лукачина, Сергій Назаренко.
Запасні: Василь Рущак, Микола Муранський, Юрій Чульба, Максим Лютнянський.
тренер – Ярослав Рущак.
                                                                          Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 545 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: