Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Какая боль, какая боль, Ужгород - Мукачево 6:0 (ФОТО)
21:26
Какая боль, какая боль, Ужгород - Мукачево 6:0 (ФОТО)
Справжньої боротьби у вирішальному матчі Зимової першості Закарпаття 2016 не вийшло.

Какая боль, какая боль, Ужгород - Мукачево 6:0 (ФОТО) Вже з самого старту вирішального поєдинку стало ясно, що на полі зійшлися команди з різних вагових категорій. Тому всі сімдесят хвилин глядачам довелось спостерігати побиття мукачівців.

У першу десятихвилинку господарі двічі мали виходити вперед. Спочатку Горський трохи не влучив у рамку після навісу від Бако. А згодом Гегедош вийшов один в один та пробив у воротаря.

На 15-ій хвилині гості вирішили допомогти підопічним Шанти забити гол. Василинець засильно віддав назад кіперу, і той довго приймаючи м’яч був накритий Пиняшком, який відібрав шкіряного і технічно перекинув Андрушка. 1:0.

За десять хвилин Гегедош віддав на Бако, і Олександр з 16 метрів подвоїв рахунок. 2:0.

На останній хвилині першого тайму Реплюка збили перед штрафною. Гегедош пробив майстерно під саму стійку. 3:0.

Підопічні Сільваші за першу тридцятип'ятихвилинку додали в свій актив два удари, в одному з яких Нурієв поцілив у рамку.

Однобока гра продовжувалась і в другому таймі. Від глядачів все частіше лунали думки, що краще б «Минай» (який на турнірній дистанції обігрував обидвох фіналістів) грав з ужгородцями, їм явно не вистачало конкурентної боротьби на полі.

На 43-ій хвилині Жаренко закинув у штрафну Горському і той в один дотик переправив круглого у ворота. 4:0. Гегедош в одній з атак вийшов віч-на-віч з Кривеньком і пробив повз нього та Лаішев виніс м’яч з лінії воріт.

В п’ятому голі Жаренков знову асистував, на цей раз Гегедошу, Роберт пробивав вже у пусті ворота. 5:0. Після цього вболівальники потроху почали тягнутись до виходу, задовго до фінального свистка.

Рідке загострення біля протилежних воріт вносив Михайло Хміль. В першому випадку він асистував Міклошу, та удар Віталія відбив голкіпер. В другому епізоді сам Хміль пробивав з правого краю штрафної, але повз ворота.

Господарі повністю володіли ситуацією на полі і часто у тренувальному режимі відпрацьовували комбінації біля воріт мукачівців. Під завершення гри Скунзяк скористався нерозторопністю захисників та воротаря Мукачева і провів шостий гол своєї команди.

«Ужгород» без над зусиль завойовує чемпіонство Зимової першості. ДЮФК Мукачево зазнає третьої поразки підряд і з повною сіткою м’ячів їде додому.


Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Тарас Шопа, Михайло Лялюк
4-й арбітр – Ян Рогач
Делегат матчу – Федір Варга
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 400
 
ФК «Ужгород» - ДЮФК «Мукачево» 6:0

Голи: Пиняшко, 15, Бако, 25, Гегедош, 35, 59, Горський, 43. Скунзяк, 70+1.

Ужгород: Мирослав Лютнянський, Василь Горський, Василь Куделко, Станіслав Котьо (Роман Білінський, 61), Павло Оржеховський, Іван Бандурович, Олександр Бако (Микола Ількович, 56), Василь Пиняшко (Іван Скунзяк, 48), Роберт Гегедош, Михайло Реплюк, Олександр Ковчар (Іван Жаренко, 40).
Запасні: Ерік Гречка.
Тренер - Іван Шанта.

Мукачево: Юрій Андрушко (Дмитро Кривенько, 48), Віталій Міклош, Марк Когутка (Іван Орбан, 67), Євген Лаішев, Василь Василинець (Віталій Трачук, 25), Михайло Хміль, Михайло Трухан, Анатолій Нурієв, Денис Вісторопський (Віктор Пилип, 38), Андрій Харченко, Іван Данканич (Юрій Костак, 46).
Тренер – Золтан Сільваші.

Попередження: Білінський, 68.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
     
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1804 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 7
7 Минай  
0
Інтересно, а Жаренко моє право грати за Ужгород? Він вроді контрак підписав якийсь в Австрії? Може би і Ужгород дискваліфікувати аби не були такими розумними? А Гегедош має право грати? він ттам збори з говерлою проходив, Грозний говорив що контракт попередній підписано, чекають якісь там документи?Що по цьому скаже ФФЗ, хотя вона нічого не скаже, бо там все схвачено, Ужгород то команда Дурана та братів А-А

6 Artur84  
0
Зважаючи Міша на Твое бачення сили (чи слабкості) команди Минай, тоді виходить, що Гибалюк, Чумак і Микуляк на груповій стадії взяли і втрьох обіграли ФК "Ужгород", інші їх гравці є "збродом" і особливо не впливали на гру, то може саме в Ужгорода "зброда" в складі більше? Я в першому коментарі, який Тебе Міша так образив, висловив власну думку та більшості вболівальників що гра із Минаєм була б цікавішою і написав, що "Можливо по букві закону чи то регламенту і Минай правильно дискваліфікували...." а то що цю дискваліффікацію Ужгород замутив, то тоже факт! Але я розумію, що Ти фанат (може й гравець) Ужгорода і Тобі приємно дивитися гру в одну калітку із дітворою, ніж цікаве і справжнє нове ужгородське "ДЕРБІ" і тут Твоя правда, нічого проти не маю, як і щодо дискваліфікації, просто повторюся, що цікавішою була б гра із Минаєм, якби Ужгород не підсказав Мукачеву про картки, які так прискіпливо рахував в свого суперника!  До речі сьогодні дітвора Мукачева так само бездарно провела чвертьфінал із Виноградовом 5-1.
А щодо складів команд, то якщо брати по іменах, то в Миная, зважаючи на три прізвища, які Ти озвучив, він дійсно потужніший, та і інші гравці не слабкіші за "Ужгород".

5 misha  
0
Артур по підбору гравців Минай на рівні з Ужгородом????кого ти там бачиш футболістом??гибалюк, чумак, микуляк....всьо остальне зброд...всього десь три з половиною футболіста....а дискваліфікацію ніхто не мутив...а вони самі виноваті...Всьо має бути чесно і прозоро....як шо ти не за чесність тоді флао тобі в руки і поддержуй дальше махінації і нечесність....удачі

4 Artur84  
0
Міша, я не є фанатом Миная, а висловив думку переважної більшості вболівальників на Автомобілісті, "якби грав Минай, то була б хоч якась боротьба", да не спорю, що і Минай міг би пропутстити, але точно не 6, а міг би і виграти в Ужгорода, бо по підбору гравців є десь на рівні, а може навіть і краще! А то що Минай програв Поляні, то тупо понти команди, яка без 5 провідних гравців думала пройти "дитячий" склад полянців, за що і поплатився! З усіх дурнів зробили керівники ФК "Ужгород", які замутили дскваліфікацію Миная та вибрали таким чином собі в фіналі реально "дворову" за рівнем команду (хай не ображаються тренери та гравці ДЮФКА, але такий футбол вони показали)!

3 А  
0
Міша минай грав з ужгородом і чомусь виграв, якось так. Мова йде про можливу боротьбу на полі Минаєм, а не поза ним, як поступив Ужгород. Замутили собі дітей на фінал і раді

2 misha  
0
Артур!!!думаю Минай не менше би дістав.....так шо не розказуй хто кого забоявся....треба чесно грати...а не робити з себе розумних а з усіх дурнів!!!!....В кубку з поляною Минай уже показав якою "сильною" являєся команда на полі...а не в коментарях і в розмовах кругом поля!!!!

1 Artur84  
0
Чесно кажучи доволі нудний та нецікавий фінал, рахунок якого наперед проглядався! Можливо по букві закону чи то регламенту і Минай правильно дискваліфікували, але гіркий осад у вболівальників залишився! Наприклад практично всі присутні (може окрім самого ДЮФК Мукачева) були за те аби у фіналі Ужгороод грав із Минаєм, це була б цікавіша гра по накалу, по боротьбі. Але реалії такі, що Ужгород чесно кажучи побоявся грати із Минаєм, його представники посприяли в дискваліфікації і довольні, що набили купу голів граючи в пів сили! А ДЮФКА Мукачево неприємно вразило, такої беззубої команди неочікував ніхто, ні бажання, ні фізики, ні боротьби, ні тактики, взагалі НІЧОГО ПУТНЬОГО! І хай не говорять, що то тіпа діти, 19 років, бо це отговорки та прості балачки, бо такі ж діти в 19 років у Європі вже грають в основах провідних команд. Із таким антифутболом, який показало Мукачево, краще б їм було не давати протест та пролізати у фінал на шару й позоритися!

الاسم *:
Email *:
كود *: