Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Камбек "Медеї" у Поляні (ФОТО)
18:53
Камбек "Медеї" у Поляні (ФОТО)
Команди з середини таблиці на важкому полі розписали результативну нічию.

Камбек У даному матчі не було фаворита, обидві команди мають серйозні амбіції у цьому сезоні, однак не завжди це підтверджують грою на полі. У порівнянні з їхньою зустріччю у першому колі полянці постали зовсім іншою командою, середній вік стартового складу відчутно підвищився. Їхня комплектація впродовж чемпіонату робить їх найбільш видозмінюваною командою. Як і в попередні часи, головна ставка робиться на гравців з Мукачівщини, яких була більшість в старті. Одним з головних трансферів є повернення після восьмирічної паузи 34-річного Сергія Кундрика, який зайняв звичне місце у центрі поля.

У Медеї на цю гру повернувся з лікарняного Капустей, який родом саме з Свалявщини, а серед втрат був дискваліфікований Медведєв та відсутній Дзьоба. 

Поле у Поляні сьогодні було вкрай важким, мокрим і в’язким, тож гравцям було важко демонструвати технічний футбол. 

Першими моменти створили гості – на 3-ій хвилині Соскида спочатку пробив з 19 метрів, повз ворота. А через три хвилини асистував на Ролю та той не влучив по м’ячу з семи метрів. 

Підопічні Кондрі відповіли зі стандартів – на 9-ій хвилині після подачі з кутового Гогерчак виграв верхову боротьбу і пробив та Калай робить сейв. Та вже за хвилину після подачі зі штрафного Гогерчак вдруге наносить удар по воротам і на цей раз прицільний – 1:0.

Надалі Медея перехопила ініціативу і наступні десять хвилин проводила в атаках, але крім трьох дальніх пострілів нічого не змогли організувати. А от господарі створювали більш реальні нагоди для голу – на 21-ій хвилині Кундрик передачею з правого флангу знайшов у карній зоні Стегуру, який з 10 метрів дивом не влучає у рамку. На 25-ій хвилині неузгодженість дій медейців біля своєї штрафної призвела до другого голу – Мукомела віддавав на Ролю та Великий перехопив, змістився з м’ячем до центру і без перешкод пробив з 19 метрів – 2:0.

Наступні хвилини проходили у суцільній боротьбі у центрі поля, біло-зелені безуспішно шукали ходи до володінь Кучінки. Лише наприкінці тайму підопічні Пінковського нагадали про себе в атаці. На 40-ій хвилині подачу Мукомели з лівого краю завершив ударом головою Соскида, сильно, але не точно. А вже перед самою перервою Гібалюк, який з появою у команді виконує всі стандарти, навісив зі штрафного, Соскида прийняв, а Едгар Русин пробив у падінні – 2:1.

На 54-ій хвилині Кундрик завдав удару з 20 метрів, але круглий летить вище. На 56-ій хвилині Соскида увійшов у штрафну з лівого краю і пробив з 10 метрів, Кучінка відбиває. За хвилину гості знову мали можливість забити після стандарту – на простріл Гібалюка відгукнувся Соскида та його удар з шести метрів був не точним. 

У другому таймі у Медеї сталися тактичні зміни – Гібалюк, який розпочинав гру на правому фланзі захисту, перейшов на місце опорника і розпочинав більшість атак, тоді як його місце зайняв Капустей.

На 75-ій хвилині Гібалюк після підбору пробиває з 25 метрів, голкіпер забирає. Через дві хвилини гості заробляють штрафний в 20 метрах, який звісно взявся виконувати 37-річний Гібалюк. Потужний удар Миколи у ближній кут прийняла на себе стійка, а першим на добиванні був Роля – 2:2.

Полянці нічим не відмічались у нападі, а єдиний гольовий момент створили лише на 83-ій хвилині, коли після подачі Хміля Кундрик пробив ефектно ножицями через себе з 8 метрів, однак не влучив у ціль. Вже у додатковий час Медея знову заробляє стандарт у 22 метрах від воріт, та на цей раз Гібалюк зовсім трохи не влучив у дальню дев’ятку.

Полянці у другому домашньому матчі поспіль не можуть здобути перемогу у грі з прямими конкурентами по просуванню вгору по таблиці. Хоча ще минулого сезону з подібним складом відбирали очки у грандів. Медея здійснює нічийний камбек, до якого долучився ветеран Гібалюк, який окрім асистів виконує на полі функції граючого тренера та активно керує діями партнерів. Команда Пінковського залишається на четвертому місці і готується до прийому лідера чемпіонату. 


Статистика

Удари 

10 - 11

У рамку
5 - 5

Кутові
3 – 1


ФК «Поляна» – ФК «Медея» (Оноківська ОТГ) – 2:2

Голи: Гогерчак, 10, Великий, 25 – Е. Русин, 45, Роля, 77.

Поляна: Павло Кучінка - Едуард Мельник (Михайло Власик, 86), Руслан Гогерчак, Іван Жаренко, Валентин Великий (Олександр Гузинець, 73) - Андрій Русин, Сергій Кундрик, Михайло Хміль (Сергій Хрипта, 88), Мирон Гулович - Степан Стегура (Артур Шепа, 88), Сергій Бобик (Віталій Хайнас, 46). 
Запасні: Михайло Безик. 
Тренер – Михайло Кондря.

Медея: Андрій Калай - Микола Гібалюк, Мирослав Скрип, Едгар Русин, Євген Мукомела (Микола Джанда, 51) - Іван Ковач (Богдан Зуб, 84), Вячеслав Ковтан (Василь Роботишин, 46), Юліан Козуб (Руслан Іванчик, 82), Іван Капустей, Валерій Роля (Олександр Черевка, 78) - Руслан Соскида.
Запасні: Олександр Костик.
Тренер - Вячеслав Пінковський.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 697 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: