Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Камбек "Севлюша" вибиває "Поляну" (ФОТО)
00:51
Камбек "Севлюша" вибиває "Поляну" (ФОТО)
У головному поєдинку однієї шістнадцятої фіналу кубку було по-справжньому гаряче.

Камбек
Ця гра була найбільш статусною на цій стадії і команди цілком виправдали очікування вболівальників, показавши видовищний футбол, вартий як мінімум півфіналу кубку.
 
Поляна у цьому сезоні робить ставку на мукачівських виконавців, яких у стартовому складі було більше ніж місцевих. Жаренко, який у минулому сезону у складі Мункача перекваліфікувався у центрального захисника, тут також вийшов в обороні. У господарів на лаві запасних залишився Чонка, який ще не повністю залікував мікротравму.
 
Вже на 6-ій хвилині Лукіяник прорвався правим краєм до штрафної і забив гол, але лайнсмен фіксує офсайд у виноградівця. Остафійчук з лівого краю штрафної пробив у рамку, Бучок парирує. А на 20-ій хвилині гості чи не першу атаку довели до завершення і одразу результативно: Мельник пройшов лівим флангом і навісив в центр штрафної, де Бабич без спротиву переправляє головою м’яч у сітку воріт – 0:1. Володимир звісно гол не святкував, так як колись виступав за севлюшців.
 
Такий хід подій став дещо шокуючим для місцевих вболівальників. У підопічних Слюсара в цей час в атаці були проблеми. За весь перший тайм вони створили лише декілька напівмоментів. Реплюк пробивав зі штрафного з 22 метрів, але повз ворота. Віщак намагався замкнути простріл Остафійчука, але не точно. Вайда пробив головою, після подачі з кутового, вище. Свалявці ближче до перерви відповіли більш гостріше. Після довгої передачі Бабич мчав на м’яч, але Козар вийшов за межі штрафної і вибив (при цьому нападник зіграв небезпечно), Чанда підхопив шкіряного і міг одразу пробивати по не захищеним воротам з далекої відстані, але затягнув з ударом і втратив момент.
 
На 42-ій хвилині Стегура підібрав м’яч перед штрафною, проскочив повз трьох суперників, вийшов на одного Козара і пробив повз нього – 0:2.
 
У цій грі запахло сенсацією, проте у виноградівців був ще цілий тайм у розпорядженні. Перерва очевидно пішла на користь господарям, які почали прибавляти у швидкості та високо пресингувати суперника. До того ж на полі зявився Чонка, який додав конструктиву в середині поля. На 54-ій хвилині кутовий головою замикає Реплюк, перший удар якого прийняла на себе стійка, а після другого – круглий влетів у ворота – 1:2.
 
Гравці Севлюша хотіли швидко доставити м’яч на середину поля та проти цього був воротар полянців, із-за цього на полі виникла невелика сутичка між футболістами.
 
Тиск Севлюша наростав і в певні моменти гості змушені були просто виносити м’яч вперед. Лукіяник виконав подачу з флангу, Остафійчук пробив головою, але в руки голкіперу. На 65-ій хвилині Ковтун з флангу прорвався у центр, намагаючись проскочити повз двох захисників та Росул вирішив зупинити суперника і здійснив підкат ззаді, арбітр розцінив це як порушення у штрафній і призначає пенальті. Тож Чедрик зрівнює рахунок у грі - 2:2.
 
Через дві хвилини Ковтун зміщується до центру і завдає удару з 19 метрів, повз ворота. На 71-ій хвилині Лукіяник справа подав у штрафну, м’яч потрапив на інший край до Остафійчука, який на замасі пройшов захисника і влучно пробив з шести метрів - 3:2.
 
На 78-ій хвилині Кольцун змістився справа до центру і з лінії штрафної пробив, Бучок впіймав. Через три хвилини у ході контратаки Чедрик вивів Чонку на хорошу ударну позицію з 17 метрів, але Юрій б’є вище.
 
Наприкінці поєдинку полянці пішли всією командою вперед і пропустили стрімкий прорив Чедрика, який здійснив перехоплення в центрі і пробігши більш як півполя з м’ячем, на швидкості обійшов воротаря і закотив шкіряного у пусті ворота - 4:2.
 
Виноградівська публіка у захваті від такого камбеку і вітає переможців. Хоча оплесків заслуговують і команда Кондрі, яка була на висоті сьогодні, але лише впродовж одного тайму.
 
 
ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Поляна» – 4:2
 
Голи: Реплюк, 54, Чедрик, 61 (пен.), 88, Остафійчук, 71 - Бабич, 20, Стегура, 41
 
Севлюш: Василь Козар, Василь Ковтун, Роман Николишин, Артур Вайда, Михайло Реплюк, Ерік Віщак (Юрій Чонка, 46), Євген Лукіяник, Пилип Кольцун, Олексій Остафійчук, Вадим Свірчук, Михайло Чедрик.
Тренер – Валентин Слюсар.
 
Поляна: Ярослав Бучок, Михайло Власик, Іван Жаренко, Руслан Гогерчак, Едуард Мельник, Василь Росул, Євген Русин, Володимир Варваринець, Володимир Чанда, Степан Стегура, Володимир Бабич (Іван Грубінка, 65).
Тренер – Михайло Кондря.

Вилучення: Пилип Кольцун, 86 – Михайло Власик, 48 (друге попередження).

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 922 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: