Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Камбек "Тернова" виводить їх у фінал (ФОТО)
18:52
Камбек "Тернова" виводить їх у фінал (ФОТО)
Драматичне завершення поєдинку подарувало феєричну перемогу дебютанта Зимової першості Закарпаття.

Камбек Команда з Ужгородщини вийшли в такому ж складі, як і в чвертьфінальному матчі. У тячівців була одна зміна – в центрі захисту вийшов Цилєв, який зіграв важливу роль у цьому поєдинку.

Темп гри, на відміну від першого півфіналу, був не високий, команди рідко доводили свої атаки до завершення на старті гри. Перший гострий момент виник на 9-ій хвилині після підбору Максима Руса і удару з 19 метрів, але не точно.

Медея була дуже близькою до голу на 19-ій хвилині, коли Медведєв втік від свого опонента і вийшов на ворота з лівого краю, покотив вздовж на партнера, але Роля не зміг переграти Пахомова з семи метрів.

Підопічні Ковача розвивали ще декілька перспективних атак, однак постійно лайнсмен фіксував положення поза грою. В одному з епізодів, після стандарту Оноківці навіть забили, але арбітр зафіксував фол в атаці.

Надалі гра була не надто видовищною, і проходила переважно в центрі поля. 

На 52-ій хвилині Медея вийшла вперед – Медведєв підібрав м’яч перед штрафною і пробив у ближній кут – 1:0.

Саме від Віталія йшла найбільша загроза воротам Пахомова. На 66-ій хвилині Медведєв змістився в центр і пробив з 20 метрів, воротар парирує. 

В середині другого тайму тренер Тернова провів декілька зворотніх замін, одна з яких зіграла пізніше.

На 74-ій хвилині Путраш виходив на ворота зліва, але воротар грає надійно. За дві хвилини Медведєв пробив з 22 метрів, Пахомов відбиває. 

Тячівська команда вирішила йти ва-банк, перейшла на гру в три захисники, а центрального захисника Цилєва відправили в лінію нападу. І зовсім скоро ця ставка зіграла. На 78-ій хвилині Мотрин, який вийшов на заміну, прорвався у штрафну і прострілив, а Цилєв замкнув – 1:1. 

На 81-ій хвилині Микола Рус накрутив захисника на лівому краї і намагався закрутити у дальній кут та Сидоренко забрав. В атаці у відповідь після удару зі стандарту Пахомов здійснив сейв та Медведєв одразу добивав головою у порожній кут, але влучив у стійку.

На 88-ій хвилині Медведєв увійшов у штрафну зліва, розхитав захисника і пробив з 12 метрів, кіпер відбив. Коли вже пішов додатковий час і всі очікували серію пенальті, Терново заробило стандарт – капітан команди Микола Рус подав, а Юрій Каганець найшвидше зорієнтувався у чужій штрафній і проштовхнув м’яч у ворота – 1:2 

У Медеї залишалося часу лише на одну атаку, яку вони не довели до удару. Для них сталося певне дежавю, адже у чвертьфіналі саме команда Ковача забила на останній хвилині переможний гол, а зараз вони опинились на місці того, хто програв.

Терново дивує всю футбольну громадськість своїм шляхом у плей-офф Зимової першості і досягає історичного фіналу. Очевидною їхньою перевагою є те, що на них не тисне результат, на відміну від команд вищої ліги, яких вони перемагають одну за одною. 


ФК «Медея» (Оноківське ОТГ) – ФК «Терново» – 1:2

Голи: Медведєв, 52 – Цилєв, 78, Каганець, 90+2.

Медея: Владислав Сидоренко – Євген Колобов (Богдан Зуб, 73), Мирослав Скрип, Едгар Русин, Іван Ільчук - Юрій Путраш Едуард Дзьоба (В’ячеслав Пінковський, 57), , Віталій Медведєв, Валерій Роля (Юліан Козуб, 66) - Микола Джанда (Іван Ковач, 63), Михайло Дудаш (Микита Гальчак, 46)
Запасні: Олександр Костик, Владислав Сердюк, Роман Черевко, Ростислав Микла, Дмитро Іванов.
Тренер – Іван Ковач.

Терново: Юрій Пахомов - Василь Горський, Михайло Цилєв (Іван Жентичко, 84), Євген Лукіяник (Олександр Мадяр, 58), Валерій Бодня - Юрій Каганець, Роман Каптола (Михайло Свищо, 46 (Дмитро Жуков, 68)), Анатолій Лембак, Максим Рус - Михайло Михайльо (Сергій Повхан, 46 (Юрій Мотрин, 68)), Микола Рус.
Президент – Дьолог Віктор.

Попередження: Скрип – Микола Рус.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 790 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: