Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Камбек у меншості від "Бобовища" (ФОТО)
21:45
Камбек у меншості від "Бобовища" (ФОТО)
Третій матч другого ігрового дня виявився найцікавішим.

Камбек у меншості від
В останньому матчі першого туру зустрічались перша та передостання команди Першої ліги Західної зони. Та по грі ця різниця не була помітна. Бобовище підійшло до цього матчу без замін, підсилившись трьома гравцями з Нового Давидкова. Невицький замок доукомплектувався екс-гравцями Рутенії, які зі старту почали приносити результат.

З перших хвилин команди активно просувались вперед. Так Бобик прорвався лівим краєм із ударом на завершенні, але вище. У відповідь Арбузов пробив з 20 метрів, але також не точно. А на 15-ій хвилині невиччани розігнали швидку атаку, Ніцкулич на швидкості увірвався у карну зону справа і прострілив вздовж воріт, куди набіг Пайдич і вколотив круглого у ворота – 0:1.
 
Та Бобовище не довго пробули у статусі наздоганяю чого. Після пас врозріз Машіка вибіг один в один та не зміг переграти голкіпера. На 19-ій хвилині Бобик приклався з 22 метрів, Антал здавалось впіймав м’яч, але не втримав і шкіряний закотився у ворота – 1:1.
 
Далі були хороші нагоди у синьо-чорних. Томаш Надь прострілив зліва, та Арбузов у падінні пробив мимо. Ніцкулич знову втік від захисників і пробивав з 8 метрів, але вище. Пайдич у простому епізоді обрізався на власній половині поля, Вінтонюк пройшов до воріт і пробив з 17 метрів, але повз рамку. До перерви ще Томаш Надь пробив з 18 метрів, але Підбереський забрав.
 
На початку другого тайму мукачівці діяли значно гостріше. Качур перехопив пас воротаря суперника, зблизився з воротами, але не зміг пробити Антала. Бобик пробивав зі штрафного з 25 метрів, кіпер на місці. На 45-ій хвилині знову Качур втік на побачення з голкіпером, та Антал нейтралізує загрозу. За дві хвилини Качур втретє опиняється один перед воротарем і знову не реалізовує свій момент, Машіко спробував добити з 12 метрів, але не влучив у ціль.
 
На 50-ій хвилині воротар Невицького вибив м’яч від воріт, Арбузов продовжив політ головою і тим самим вивів Пайдич на рандеву з кіпером, яке Йосип впевнено завершив голом – 1:2.
 
Через чотири хвилини Шольц отримав хороший пас врозріз з виходом один в один, але АНтал знову рятує свої ворота. Русин виструлив з 17 метрів, але мимо.
 
Біля протилежних воріт Арбузов пробивав з 18 метрів, але не точно. За мить Ніцкулич перехопив вибивання Підбереського, і виходив на ворота, але його удар в останній момент заблокував захисник. По ходу другого тайму бобовищанці залишились у меншості, так як через ушкодження поле покинув Михайло Ковтун, а замін у них не було. Та навіть у меншості вони зуміли в останні п’ять хвилин створити камбек.
 
На 65-ій хвилині Бобик пройшов з правого краю до воріт і пробив воротаря – 2:2.
 
А вже в додатковий час Вінтонюк з правого краю штрафної прострілив на Машіку, який забив вже у пусті ворота – 3:2.
 
Нічийний рахунок міг би бути цілком закономірним у цій грі та підопічні Ковача продемонстрували вольові якості і здобули перші три пункти.
 
 
 
ФК «Бобовище» – ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) 3:2
 
Голи: Бобик, 19, 65, Машіка, 70+2 – Пайдич, 15, 50.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Сергій Кампов, Андрій Мерцин, Дмитро Вінтонюк, Роланд Шольц, Олександр Балаж, Андрій Русин, Сергій Бобик, Михайло Ковтун, Євген Машіка, Юрій Качур.
Тренер – Іван Ковач
 
Невицьке: Юліан Антал, Василь Фекете, Давид Дьордяй, Ігор Булеца, Дмитро Костелей (Іван Шкірта, 36), Сергій Мотринець (Мілан Гартман, 57), Сергій Арбузов, Владислав Хорошун, Томаш Надь (Станіслав Костик, 36), Йосип Пайдич, Девід Ніцкулич.
Тренер – Іван Матьовка.
 
Попередження: Машіка, 51, Бобик, 62 – Хорошун, 40.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 946 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: