Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Камбек від чемпіона у Невицькому
10:33
Камбек від чемпіона у Невицькому
"Невицький замок" на власному стадіоні мінімально поступився "Витязю".

Камбек від чемпіона у Невицькому
Обидві команди поставили перед собою на сезон високі цілі. Чемпіон прагне захистити титул, а невиччани будуть боротись за призові місця. Поєдинок був багатообіцяючим, адже перед сезоном ці команди зустрічались в товариському матчі, де жодна з команд забити супернику не змогла, суха нічия 0:0.
 
Витязь приїхав здобувати перемогу, але й господарі ставили перед собою таке завдання, адже це була перша гра на домашньому стадіоні.
 
Першими з центра поля розпочинали гості, і створили гострий момент уже на 2 хвилині матчу. Після подачі з кутового на дальній стійці замикав Красношлик та влучити у рамку не зміг. Далі гра дещо вирівнялась і вся боротьба точилася у центрі поля. На 15 хвилині правий захисник господарів Геці отримав жовту картку за удар в спину суперника. Далі ініціативу перехопили гравці із Невицького, але завершальний пас так і не доходив до адресата.
 
На 30 хвилині уже гравець Витязя був покараний жовтою через подібний фол у центрі поля. Розіграш цього штрафного удару був результативним для господарів. Дудик подав, м’яч відскочив до Піясюка, той прийняв і віддав на 11-метрову позначку, звідки Арбузов поцілив прямо в нижній кут воріт суперника – 1:0.
 
Але через сім хвилин рахунок у матчі став знову рівним. Після помилки захисників Невицького, м’яч потрапив до Ковтана, який зумів в дотик переправити у порожні ворота. Отож, 1:1 після першого тайму.
 
Другий тайм агресивніше розпочали господарі поля, які раз-по-раз створювали моменти біля воріт гостей. Однак, забили саме «витязі». Невицьке подавало кутовий удар, захисники вибили м’яч і відразу віддали вперед. Півзахисник гостей пробіг декілька метрів і відпасував на Ковтана, який прибрав на замаху одного захисника і оформив дубль – 1:2.
 
Невиччани почали діяти ще більш небезпечно, а гості награли на червону картку. За два ідентичні фоли, гру в ногу суперника, вилучення отримав Повхан. Господарі поля зрозуміли, що це їх шанс.
 
На 84 хвилині захисник гостей зіграв рукою у власному штрафному майданчику, після чого суддя призначив удар з 11-ти метрів. Вирок пішов виконувати Лаба, однак з його ударом справився воротар Витязя.
 
Нелегка перемога «конгазівців» доводить, що боротьба у чемпіонаті буде дуже напружена і цікава.

 
Арбітри: Гала М., Резніченко В., Граб І.
Делегат – Козик В.В.
 
ФК «Невицький замок» – ФК «Вітязь» Концгазо 1:2
 
Голи: Арбузов, 30 – Ковтан, 37, 57.
 
«Витязь»: Ваш Андрій (Сливка Михайло 84), Ревта Олександр, Будз Богдан, Селещук Вадим, Лович Володимир, Красношлик Василь (Федак Микола 46), Горняк Андріан, Пребуш Віталій, Свадеба Олександр, Повхан Сергій, Ковтан В'ячеслав (к).
Запасні: Роман Сергій, Бухарієв Владислав, Михайловський Владислав, Кузьма Юрій, Кручаниця Василь.
Тренер: В'ячеслав Пінковський
 
ФК «Невицьке»: Юлій Антал, Михайло Геці, Іван Дудик, Мирослав Данко, Дмитро Костелей, Олександр Ганчак, Сергій Арбузов, Михайло Лаба, Ігор Мегела, Євген Савко, Юрій Піясюк.
Запасні: Борис Жученко, Іван Стойка, Владислав Калинич, Олександр Софілканич, Олександр Угрин.
Тренер: Іван Матьовка
 
Вилучення: Повхан, 65.
 
На 84-й хвилині Лаба не реалізував пенальті (воротар)
Юрій Піясюк
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1024 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: