Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Камбеком по амбіціях
19:42
Камбеком по амбіціях
Про те, як юні зарічанці зуміли на характері повернути гольовий фарт до своїх ніг, дізнавайтесь далі.

Камбеком по амбіціях
Після поновлення юнацької першості Західної зони від літнього тайм-ауту юнаки «Заріччя» не надто впевнено йшли турнірною дистанцією, поступово опускаючись у такі нетрі, які колись навіть у страшних снах уявити собі не могли. А от молодь із Іванівців навпаки з ходом чемпіонату набирала обертів і впевненості, тому зняла вже не один скальп із потенційних фаворитів змагань. Із огляду на це, матч у «містечку теплиць» вважався чи не найбільш конкурентним у даній віковій групі.
 
Перший тайм пройшов на зустрічних курсах. Обом командам вдавались комбінаційні дії далеко від воріт, та при підході до карної зони, впевненість втрачалась. Удари або летіли повз, або точніші тільки тренували вестибюлярний апарат голкіперів.
 
За володінням м’ячем господарі переважали, та кращий шанс у таймі створили їх опоненти. Сталось це за дві хвилини до перерви. Мигович промчав по правому флангу, трохи зміщуючись до центру. Чебурашкін вибіг уперед, намагаючись скоротити кут обстрілу, та удар від Віталія був з розряду таких, що не беруться. На щастя для Владислава м’яч полетів хоча й у сантиметрах, та все ж вище правої дев’ятки.
 
Що не вдалось Миговичу в першій половині матчу, те вдалось зробити «з роздягальні». Віталій знову промчав правим флангом і цього разу ще більш впевнено й точно вколотив круглого в сітку – 0:1.
 
Через дев’ять хвилин активізувались господарі й створили, за анаслідками атаки по центру, момент, подібного до якого за попередній час не мали й близько. Шпак двічі акцентовано пробивав. Перший постріл Мишка заблокував опонент, а другий прийшовся зовсім поруч із правою стійкою. Та трохи згодом спрацювала дуже схожа наступальна дія по центру. На її завершенні Брич на кількох кроках розібрався з захисником та воротарем й легенько, на техніку влучив у правий кут – 1:1.
 
Через дві хвилини Зан пробив влучно й досить змістовно метрів із двадцяти двох, та Мішак зумів відбити й далі забрати мертво м’яча до рук. Та трохи згодом і Олександр був безсилим упередити небажаний для нього камбек. Брича, що знову опинився на фініші наступу, вивели на воротаря. Мішак вибіг з рамки, щоб ліквідувати небезпеку, та Василь поробив повз нього, влучивши під ліву стійку й оформив дубль – 2:1.
 
Не встигли територіальні сусіди клячанівців збагнути що й до чого, як підопічні Цимбала зуміли закріпити успіх. Шпак таки знайшов свою «черешеньку на торті». Саме «крилатий друг» «Миговича і компанії» ударом метрів із шести зміг подвоїти перевагу своїх – 3:1.
 
Трохи згодом Мішак ще й впіймав «облизня з висоточки» й потрапив у ситуацію «сам привіз – сам виймай». Фущіч виконав удар-навіс із правого флангу на ворота туди, де Брич був готовий замкнути цей м’яч головою. Василь хоча й не дістав круглого, та суттєво налякав стража Сашка, бо той не зумів впоратись із не надто складним питанням свого футбольного життя.
Чи справедливий даний підсумковий рахунок? Із однієї сторони, якщо врахувати те, що відбулось до реальних гольових ситуацій, то не надто. Але якщо згадати, що було після оформлення цих цифр, то це саме те, на що напрацювали молодіжні колективи.
 
Через три хвилини після крайнього голу Шпак міг теж дістатися дуплету, коли розстрілював ворота з близької відстані, та цього разу Мішак зумів парирувати. Ще через дві хвилини Брич мав оформлювти хет-трик, бо пробив із середньої дистанції в лівий кут без особливих шансів на відбиття. За стража Олександра тут була тільки пані фортуна у вигляді стійки, від якої м’яч зрикошетив за ворота.
 
«Заріччя» хоча й не так легко, як хотілося б його фанам, виграє другий домашній матч поспіль. Ще б зібрати нарешті в наступних матчах повний склад і може б пішло все по висхідній. Перемога дозволила колективу з низинної Іршавщини втриматись у провідному секстеті. Два тижні відпочинку слід використати сповна, бо далі поїдуть у неприступну «Карпат-арену» в Лалово, де на зарічанців очікує ще важче випробування, на яке потрібно одинадцять гравців мінімум. Юнаки з Іванівців уже цієї неділі матимуть домашнє супер-дербі проти «Карпат», де якщо виграють, то сповна реабілітуються. А далі підопічним Томашовського слід готувати захисні редути для поїздки в Шишловцях, де навіть якщо уникнуть розгрому вже буде добре, а здобутий бал стане насправді золотим.
 
 
Арбітр – Денис Федяй,
Асистенти – Іван Русінка та Степан Сігетій,
4-й арбітр – Петро Котубей,
Делегат ФФЗ – Василь Попович,
 
6 жовтня, с. Заріччя, стадіон «Славних малих і середніх фермерів», ясно, 120 глядачів
 
«Заріччя» U 17 – «Колос» U 17 Іванівці – 4:1 (0:0)
 
Голи: Брич, 49, 55, Шпак, 56, Фущіч, 59 – Мигович, 36.
 
«Заріччя» U 17: Владислав Чебурашкін, Василь Брич, Іван Борис, Василь Кинів, Іван Фущіч, Олександр Зан, Василь Каражія, Богдан Форкош, Михайло Шпак, Павло Садварі.
тренер – Микола Цимбал.
 
«Колос» U 17: Олександр Мішак, Іван Романенко, Василь Попович, Олександр Пітьовка, Крістіан Гунгредер, Сергій Конков, Крістіан Черничко, Владислав Добош, Юрій Русин, Віталій Мигович, Мирослав Меденці.
тренер – Василь Томашовський.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 641 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: