Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Карпати" Чинадієво вірні чемпіонським традиціям
16:03
"Карпати" Чинадієво вірні чемпіонським традиціям
17 лютого на стадіоні Чинадієва в останньому турі Відкритої зимової першості Мукачівського району вирішувалася доля золотих та срібних медалей.

Дві кращі команди першості до останнього туру підійшли з однаковою кількістю очок в турнірній таблиці. Тому матч за участю цих команд обіцяв бути напруженим та інтригуючим. Якщо ФК «Карпати» (Чинадієво) влаштовувала і нічия, за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів, то «кольчинців» влаштовувала тільки перемога. Чисельні вболівальники в цей сонячний і теплий не по зимньому день стали свідками цікавої, багатої на гольові моменти гри.
 
«Кольчинці» з перших хвилин гри пішли в атаку, створили декілька гольових моментів біля воріт голкіпера ФК «Карпати» Віталія Підберецького, але останній надійно захищав свої ворота. «Чинадіївці» гостро атакували, особливо на правому фланзі атаки виділявся вінгер Станіслав Кохан. Саме завдяки його прострільній передачі на 18 хв. матчу один із захисників «кольчинців» недбало зіграв рукою та арбітр матчу Олександр Рошко без вагань призначив одинадцятиметровий удар. Голкіпер ФК «Кольчино» Пуга Іван вгадав напрямок удару, але м’яч після пострілу Володимира Варваринця все ж таки опинився в сітці воріт. Після пропущеного м’яча, підопічні граючого тренера Юрія Сороки великими силами кинулись відігруватися, але на завершальній стадії атаки їм не вистачало гостроти та «фарту». В ці хвилини надійно зіграв захист «чинадіївців» на чолі з їх капітаном Василем Чубірко. На перерву команди пішли з мінімальною перевагою Карпат – 1:0.
 
В другому таймі «карпатівці» розпочали гру обережно та намагалися контролювати м’яч переважно в центрі поля, чим приспали пильність суперника. На 43 хв. один з найрезультативніших гравців ФК «Карпати» Микола Говдош обігравши декількох гравців суперника вдало виконав майстерну передачу у воротарський майданчик, а Василь Чубірко завдяки вдало вибраній позиції зумів головою відправити шкіряного у незахищений кут воріт, збільшивши перевагу до двох голів.
 
Після пропущеного м’яча номінальні господарі почали допускати багато браку, особливо у завершальній стадії атаки. Ініціатива перейшла повністю на сторону підопічних Василя Копчі. На 53 хв Русин Євген поклав останню крапку, забивши третій гол у ворота суперника. Рахунок 3:0 став для «Карпат» переможним – ставши вдруге поспіль чемпіонами зимової першості.
 
ФК «Кольчино» - ФК «Карпати» (Чинадієво) 0:3
 
Голи: 18’ Варваринець Володимир (пен.), 43’ Чубірка Василь, 53’ Русин Євген.
 
Після завершення гри заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Олександр Богів разом з головою Федерації футболу Мукачівського району Тарасом Алмашій та начальником відділу молоді та спорту Мукачівської райдержадміністрації Олександром Коржом провели нагородження. Подяки за особистий вагомий внесок у розвиток та популяризацію футболу в районі від райдержадміністрації та районної ради були вручені спонсорам, гравцям і тренерам команд учасниць зимової першості. Оргкомітетом змагань було визначено кращих гравців у номінаціях: «кращий воротар» - Ціптак Василь («Темп» Лавки), «кращий гравець» - Говдош Микола («Карпати» (Чинадієво), «кращий бомбардир» - Трачук Віталій («Темп» Лавки).
 
Всіх призерів було нагороджено медалями, загальнокомандними дипломами та м’ячами. Чемпіонський кубок Олександр Богів вручив капітану команди ФК «Карпати» (Чинадієво) Василю Чубірко.
 
У березні районною федерацією футболу заплановано провести Кубок Мукачівського району, для участі в якому запрошуються всі районні футбольні команди.
Федерація футболу Мукачівського району
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 736 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: