Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Карпати" Дубове громлять земляків із райцентру
16:23
"Карпати" Дубове громлять земляків із райцентру
Про те, як останні двадцять хвилини перетворились на жах для одних і шалену радість для інших, дізнавайтесь далі.

У другому матчі у групі D наявність фаворита сумнівів не викликала. Як не прикро констатувати для городян, ним був не їх рідний вищоліговий у минулих сезонах «Тячів», а щодня прогресуючі «Карпати», які в міжсезоння дуже активно попрацювали над підсиленням свого складу. Це завзяття почало давати результат вже на самому старті 2017-го року.

Перший тайм був досить сумбурним, із великою кількістю боротьби на кожному клаптику поля та мізерною кількістю небезпечних моментів. Перший удар відбувся тільки на 13-й хвилині, та цей постріл Бережника, який завершив атаку правим флангом, відчайдушно заблокували опоненти.

Єдиний гол до перерви стався зі стандарту. Бережник якісно навісив із кутового з лівого флангу, а Дикун ударом з лету з близької відстані переправив м’яч у сітку – 1:0. На 34-й хвилині гості могли подвоїти рахунок, коли, за активної участі Коробайла, Мокана, Куцина та Бережника, прорвались лівим флангом. Та підступний удар низом від Дмитра прийшовся поруч зі стійкою.

Початок другого тайму мало чим відрізнявся від першої половини. Дубівці якось хаотично, в стилі ісландців, намагались йти вперед, а суперник так само безуспішно розраховував на контратаки. Та один раз тячівці все ж побачили «світло в кінці тунелю», коли їх опоненти залишили Петрушу без нагляду на правому краї свого штрафного майданчика й Микола вколотив круглого в сітку – 1:1. За якусь мить після цього опоненти знову дозволили Петруші пробити майже з тієї ж позиції, та цього разу м’яч полетів повз ліву стійку.

Через чотири хвилини на завершенні атаки по центру Дикун опинився на дуже вигідній ударній позиції й також пробив поруч із лівою стійкою. Та наступна атака все ж стала результативною. Макарусь виборов м’яч на правому фланзі й прострілив у воротарський майданчик, де Бережник ударом з лету з 4-х метрів переправив його в сітку – 2:1.
За мить вже Бережник прострілив із лівого краю в карну зону на Макаруся, та удар від Олександра з шести метрів заблокували. Та наступний прорив правим флангом все ж змінив рахунок на уявному табло. Цього разу Макарусь віддав на хід Мокану й Михайло переправив м’яч у ближній кут – 3:1.

Через чотири хвилини з вбивчої позиції, з 6-ти метрів, розстрілював ворота «Тячева» Змикало. Та цього разу Гримут продемонстрував один із двох своїх найкращих сейвів і відбив. Другий такий стався на 65-й хвилині, коли Мокан віддав хорошу передачу на Дикуна, а Євген поцілив у лівий кут. Михайло у стрибку зміг перевести круглого на кутовий. Та після навісу Бережника з цього стандарту з лівого флангу Мокан ударом головою вколотив м’яч під праву стійку – 4:1 й своїм дублем змусив фанів вчергове голосно нагадати хто забив гол: «Дубове, Дубове, Дубове …».

Після цього настав «п’ятихвилинка Дикуна». Спочатку тячівці намагались застосувати штучне поза грою під час атаки по центру від опонентів, та Євген зміг уникнути цієї пастки, вибіг на воротаря й собі оформив дубль – 5:1.

Господарі несамовито апелювали до Різниченка та Грубінки, але арбітр та його асистент були невблаганні й свого рішення не змінили.  А на доданих хвилинах захисники, чи то від втоми чи з мотивів «І ми самі можемо собі привезти у ворота шостого», взагалі стоячи зустріли слаломний забіг Дикуна, який вибіг віч-на-віч із шокованим від дій своїх захисників Гримутом і оформив хет-трик – 6:1.

Шалена перемога дозволила підопічним Сергія Цубери не тільки впевнено вийти з групи, а й стати її переможцем, що ставить цей клуб на вагу одного з головних відкриттів групового етапу й змушує інше відкриття цього етапу ФК «Ізу» з усією серйозністю поставитись до наступного очного протистояння проти «Карпат» у 1/8 фіналу цих обласних змагань.     
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Олександр Абель та Віталій Різниченко
Делегат ФФЗ – Матвій Бобаль
 
м. Тячів, стадіон «імені Бейреша», +8 градусів, хмарно з проясненнями, 240 глядачів
 
«Тячів» – «Карпати» Дубове – 1:6 (0:1)

Голи: Петруша, 45 – Дикун, 18, 68, 70+2, Бережник, 53, Мокан, 56, 66.

«Тячів»: Михайло Гримут, Андрій Якоб, Микола Петруша, Петро Приходько, Володимир Думнич, Олег Менджул, Євген Менджул, Михайло Деркавець, Сергій Гирич, Володимир Пухліч, Василь Шобей.
Запасні: Іван Лукач, Євген Мягкий, Остап Міллер, Степан Міщенко.
Тренер – Сергій Гирич.

«Карпати»: Володимир Гарастей, Ян Змикало, Дмитро Бережник, Олександр Макарусь (Василь Томишинець, 57), Михайло Мокан, Михайло Куцин, Михайло Магей, Петро Теслович, Євген Дикун, Сергій Коробайло, Дмитро Мороз.
Запасні: Олександр Сасин, Євген Олаг, Михайло Олаг, Роман Дьолог. 
Тренер – Сергій Цубера.                                                                                         
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1270 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: