Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Карпати" Галич тріумфують в Ужгороді (ФОТО)
22:44
"Карпати" Галич тріумфують в Ужгороді (ФОТО)
У матчі 8-го туру аматорського чемпіонату України у групі 1 ужгородці зазнають чергової домашньої поразки.

Підопічні Андрія Нестерука не зазнали до цього матчу ще жодної поразки. Три перемоги та три нічиї дозволили команді з Галича розділити третю позицію із соснівським «Рочином». Команда Мирослава Бабяка із шістьма очками дислокувались на сьомій позиції.
 
Гості розпочали першим номером і вже на 5-й хвилині відкрили рахунок. Після пасу справа Роман Третяк розстріляв ворота Юрія Славіка з кількох метрів.
 
«Ужгород» відповів не менш гостро, та аж ніяк не результативно. Машталір вийшов на побачення з воротарем, та удар Сергія Михайло Макогон парирував на корнер.
 
Дивно, але за мінімальної переваги «Карпати» грали на утримання результату й намагались використати контрвипади. «Ужгород», як підсумок, перехопив ініціативу. Та атакувальні намагання Машталіра, Ференцика й Дудаша успіхом не увінчались.
 
На 32-й хвилині Іван Ковач віддав чудову діагональ на Машталіра. Сергія зупинили ціною фолу. Стандарт теж користі не приніс. «Ужгороду» знову бракує завершального удару. А ще Михайло Дудаш часто втрапляв у положення поза грою.
 
Тож у першому таймі голів більше не було.
 
На старті другої 45-хвилинки ужгородці могли відновити паритет. Комбінаційні дії партнерів завершував Антон Предчук. М’яч після рикошету пішов на корнер. Подачу з кутового знову замикає Предчук – вище.
 
Підопічні Мирослава Бабяка хоч і грали з лідером, результат їх не влаштовував. Тож господарі пішли уперед великими силами.
 
А на 63-й хвилині за другу жовту вилучають Максима Олень, тож «Ужгород» залишається у меншості. Гості цим могли скористатись уже в наступній атаці. Роман Третяк здійснив хороший прохід правим флангом, віддав точний пас на Даніва. Та Назарій не влучив у рамку з 5-ти метрів.
 
Через 5 хвилин гості подвоїли свою перевагу. Відзначається Іван Легкий. Півзахисник на 75-й хвилині міг записати дубль на свій рахунок, та вдало зіграв Юрій Славік.
 
Після другого голу «Ужгород» дещо розклеївся. І ще двічі пропустив, спочатку голкіпера перекидує Данів. А на 85-й хвилині Станіслав Чепа забиває у власні ворота. 0:4.
 
На 93-й «Ужгород» міг забити гол престижу. Михайло Стегура украв м’яч від суперника на підступах до штрафної, віддав на Предчука, та Антон не зумів переграти воротаря.
 
При рівній грі «Ужгород» зазнає розгромної поразки.

 

Арбітр – Радюкін Т. (Хмельницька обл.)
Асистенти: Мімнонов О. (Тернопіль), Брик М. (Тернопіль)
4-й арбітр – Грубінка І. (Мукачево)
Спостерігач арбітражу – Трач Б.Б. (Тернопіль)
 

ФК «Ужгород» – ФК «Карпати» (Галич) – 0:4

Голи: Чепа Станіслав 85 хв. (автогол) – Легкий Іван 6, 66 хв., Данів Назарій 80 хв.

ФК «Ужгород»: Славік Юрій, Бонтей Василь (Чепа Станіслав 80 хв.), Селещук Вадим, Буксар Степан (Ільчук Іван 71 хв.), Пінковський В’ячеслав, Лазар Андрій (Яковлєв Владислав 87 хв.), Ференцик Вадим, Ковач Іван (Стегура Михайло 56 хв.), Дудаш Михайло (Предчук Антон 46 хв.), Гальчак Микита (Олень Максим 46 хв.), Машталір Сергій.

Запасний – Маркович Олег.

Тренер – Бабяк Мирослав.


ФК «Карпати» (Галич): Макогон Михайло, Третяк Роман, Локатир Святослав, Кримінський Богдан, Турчанський Віталій (Вовчук Ярослав 2 хв.), Курташ Роман, Томин Тарас (Вовчук Юрій 69 хв.), Легкий Іван (Пархуць Віталій 83 хв.), Гуменюк Назар (Кащій Микола-Дмитро 79 хв.), Кушецький Ігор, Федюк Михайло (Данів Назарій 62 хв.).

Запасний – Федорняк Олег.

Тренер – Нестерук Андрій.

Попередження: Олень Максим 56 хв., Машталір Сергій 79 хв. – Локатир Святослав 32 хв.

Вилучення – Олень Максим 62 хв.

Прес-служба ФК «Ужгород»
 

DSC_4661
DSC_4659
 
DSC_4662
DSC_4665
 
DSC_4675
DSC_4677
 
DSC_4678
DSC_4682
 
DSC_4685
DSC_4686
 
DSC_4693
DSC_4702
 
DSC_4710
DSC_4713
 
DSC_4733
DSC_4735
 
DSC_4743
DSC_4744
 
DSC_4753
DSC_4756
 
DSC_4760
DSC_4763
 
DSC_4748
DSC_4764
 
DSC_4766
DSC_4794
 
DSC_4800
DSC_4804
 
DSC_4832
DSC_4838
 
DSC_4853
DSC_4859
 
DSC_4886
DSC_4869
 
DSC_4876
DSC_4873
 
DSC_4888
DSC_4917
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 770 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Євген  
0
Добре критикувати чужу роботу, не створивши нічого самому навіть і близько. Ви хто президенти Динамо або Шахтаря, чи може Ліверпуля або Реала? (Думаю даже аутсайдера районних змагань не змогли б ви потягнути, бо команду утримувати то не чайники, форму або мячі роздавати на день села, коли даже самий слабенький гравець у самих гавнюшніх змаганнях сьогодні каже: "А шо я за то буду мати, шо вийду на поле, а коли преміалка?" А ще єдина база гравців, коли самі ліпші виїхали за кордон грати у значно слабші змагання, а тренери мусять шукати гравців із свічкою, бо всі баби пішли в бізнес, світло не виключають як у девяності, а тих хлопчиків-футбольних талантів, які ще є, відправляють у мадярські академії.
Шо ви так розпинаєтеся тоді, коли наші команди програють. Таке враження шо серед фанів Закарпаття завелися футбольні мазахісти (наших бють, а вони отримують кайф). Накінець, в останні два роки ми (тяжко, важко) прориваємось на всеукраїнський футбол: "Минай" вже досяг досить хороших результатів, канєшно не без допомоги тренера та купи гравців з-за меж області і наших повернутих із елітних змагань, Ужгород незважаючи на невражаючий склад заявився на головні аматорські змаганння, де по підбору гравців з минулого сезону мали б бути Середнє і Севлюш (перші - нікуди, а другі ну хоча б у кубок), Вільхівці (здається нічим не кращі по підбору гравців від Поляни і Бужори) тоже спробували свої сили, програли, но і шо такого поганого. Без поразок не буває покращення гри. Можна сидіти на районі і бути віртуальним чемпіоном, а краще грати з поразками, нічиями і дасть Бог перемогами.

2 sheff  
0
То вже даже несмішно!Все ім щось мішає,як "поганим танцорам"!

1 мікітос  
0
Хахаха, но ви прикололися в кінці - "При рівній грі «Ужгород» зазнає розгромної поразки", та при такому рахунку апріопі не може бути рівної гри. Просто сміх, як і ігра ужгорода....

الاسم *:
Email *:
كود *: