Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Карпати" Львів перші на дитячому турнірі "Macron Cup" U11 (ФОТО)
18:44
"Карпати" Львів перші на дитячому турнірі "Macron Cup" U11 (ФОТО)
З 5 по 8 листопада у спорткомплексі «Зінедін» відбувся дитячий турнір серед гравців 2010 р.н. та молодших.

Вже третій за ліком турнір "Macron Cup" проводився серед команд 2010 р.н. та молодших. Змагання зібрали дев'ять команд, які впродовж чотирьох днів визначали сильнішого. На першому етапі змагань учасники турніру грали за коловою системо кожен з кожним. В останній день змагань команди очікували матчі плей-оф та за підсумкові місця.

Дві ужгородські команди пробились до півфіналу Зінедін та Авангард, однак скласти конкуренцію Буковині та Карпатам їм було досить складно. Тож у фіналі грали одні з кращих футбольних шкіл Західної України. Фінал вийшов вкрай захоплюючим та динамічним і завершився результативною нічиєю 2:2. А в драматичній серії післяматчевих пенальті львів'яни завоювали перемогу.  

У боротьбі за бронзові нагороди в ужгородському дербі мінімальну перемогу святкували підопічні Яромира Лободи. Єдиний влучний постріл у грі належить Дмитру Качуру.

Минайці вибороли п’яте місце зігравши внічию з Буковиною-2, і краще пробивши післяматчеві пенальті. Мункач став сьомим перегравши київську Говерлу. 

Усі команди без вийнятку отримали кубки та медалі. Нагороджували учасників організатори турніру Олег Мартинич та Олександр Роман, а також голова Ужгородської РДА В'ячеслав Дворський. В окремих номінаціях були відзначені:

Кращий воротар – Олег Шанта (Zinedine)

Кращий захисник – Марк Русин (Авангард Ужгород)

Кращий півзахисник – Захар Шнира (Карпати Львів)

Кращий нападник – Павло Куруц (Минай)

Кращий бомбардир – Денис Таріца (Буковина Чернівці)

Кращий гравець – Артем Рибак (Буковина Чернівці)

Приз глядацьких симпатій – Маргарита Каменчук (Говерла Київ)

Гравець Фейр плей – Микола Гаук (Карпати Львів)

У номінаціях гравець фейр плей та глядацьких симпатій гравці отримали футболки з автографами відомих гравців Михайла Кополовця та Василя Кобіна.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 611 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: