Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Карпати» (Перечин) розпочинають домашній сезон з перемоги
22:51
«Карпати» (Перечин) розпочинають домашній сезон з перемоги
Підопічні Валерія Кузнєцова у нелегкому поєдинку здолали команду з Невицького з рахунком 4:1.

«Карпати» (Перечин) розпочинають домашній сезон з перемоги Перший домашній матч сезону 2016 перечинська команда розпочала не надто впевнено. Впродовж перших хвилин впевненіше з м'ячем виглядали гості. Гравці невицької команди котили м’яч з флангу на фланг у пошуках слабини суперника. І коли здавалося, що гол у ворота господарів назріває, чудові нагоди створювали саме перечинці.

Спершу, Іван Шип, на 5-ій хвилині зумів здолати оборонні редути гостей, і вийти на ударну позицію з лінії карної площі. Але удар виявився заслабким. 5 хвилин потому з того ж флангу небезпечно вибігав Юрій Утцюський. «Перечинська сімка» зумів на замасі прибрати одразу двох суперників, та увірватися до штрафної. Але удар виявився не кращим за попередній.

Роботи у кіпера гостей не бракувало і далі. На 14-ій хвилині пожежа у захисті Невицької команди виникла вже на лівому фланзі. Євген Савко, з розвороту вгатив м’яч з 18-ти метрів. Удар хоч і вийшов потужним, але кіпер до круглого дотягнувся.

Після нетривалого затишшя у затяжну атаку пішли гравці Невицького. Навіть мали чудову нагоду першими відкрити рахунок у грі, завдяки стандарту. Штрафний удар метрів з 23-ох взявся виконувати Мілан Гартманн. М'яч добре пролетів над стінкою і прямував у дальній від кіпера кут воріт. Та відстань у 7 метрів останній здолав швидко, і за одне парирував небезпечний удар.

Вже на 33-ій хвилині перечинці все ж відкрили рахунок. Вдалося це Олександру Пономаренку, який після виконання кутового виграв верхову боротьбу, і головою переправив м’яч у ворота гостей. 1:0.

Таким рахунок протримався до кінця першого тайму. Попри позитивний для господарів рахунок, незадоволеним грою виявився більше тренер перечинців. Інакше важко пояснити рішення Валерія Кузнєцова замінити одразу 4-ох гравців основи. До слова таке рішення значно пожвавило гру. Перечинці неодноразово розігрували швидкі контратаки, виводячи партнерів 1 на 1 з кіпером гостей. Та бракувало то точності, то швидкості аби наздогнати м’яч.

Зрештою таку активність у атаці перечинцям вдалося втілити у гол, автором якого став Юрій Утцюський, чи не найактивніший гравець матчу. Скоротити відставання до одного м’яча гравці Невицького змогли вже кілька хвилин потому. На 73-ій хвилині до карної площі увірвався Павло Галайда. Той несильним ударом примудрився дезорієнтувати кіпера. М'яч повільно закотився у ворота перечинців.

Здалося, що пропущений гол-казус тільки повеселив публіку.  Аби звести ризик втратити очки до мінімуму господарі рвонули вперед. Чекати чергового голу довго не довелося. Один з захисників команди гостей зніс суперника у власній штрафній. Арбітр не вагаючись призначив пенальті. Шансу забити з позначки перечинці не прогавили. 3:1.

Довести рахунок до розгромного господарі зуміли на 86-ій хвилині. Вибігаючи з правого флангу, Сергію Щербаничу вдалося вийти 1 на 1 з воротарем суперника. У очній дуелі Сергій вийшов переможцем. Прокинув м’яч над кіпером невицької команди, та зняв питання про переможця цього матчу. 4:1.

У підсумку, перечинці вже вдруге поспіль беруть 3 залікові пункти у матчах, і поки йдуть без втрат у чемпіонаті. Натомість, гравці ФК «Невицький замок» хоч очок ще не заробляли, але щоразу демонструють кращий футбол, з яким результату чекати довго не доведеться.,


Арбітри - Василь Качур 
Асистенти - Пычард Готра, Роман Хархаліс
4-й арбітр - Олександр Бодня
Делегат – Іван Головко

ФК «Карпати» Перечин – ФК «Невицький замок» 4:1

Голи: Пономаренко, 33’, Утцюський, 70’, Савко, 78’ (пенальті), Щербанич, 86’ – Галайда, 73’.

ФК «Карпати» Перечин:  Синьович (Лобатенко 61’), Головей (Кузнєцов І. 46’), Мегела, Кузнєцов В., Пономаренко, Шип (Щербанич 46’), Бабич (Келеманик 46’), Ляховець (Белей 70’), Савко (Місяйло 46’), Фрайтик, Утцюський (Кость 83’).
Запасні: Страшкулич.
Тренер - Валерій Кузнецов. 

ФК «Невицький замок»: Мацунич, Бутрик, Дудик, Поковба (Куштан 86’), Костик (Дюрик 79’), Данко, Ганчак (Галайда 57’), Гартманн (Калинич 83’), Стойка(Бамбушкар 46’), Лаба, Фесай.
Тренер - Іван Матьовка.
Мартін ТУРКАЛО
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1678 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: