Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Карпати" та "Минай" не виявили сильнішого (ВІДЕО)
20:39
"Карпати" та "Минай" не виявили сильнішого (ВІДЕО)
«Минайці» у другому поспіль товариському поєдинку здобули результативну нічию з рахунком 2:2.

І, що важливо, у грі з серйозним суперником – львівськими «Карпатами». В матчі на стадіоні «Україна» у Львові «минайці», програючи 2:0, у другому таймі змогли забити двічі і не поступитися супернику, який виступає у елітному дивізіоні.
 
Матч у Львові став першим поєдинком нашої команди в Україні на цих зборах та загалом перший у цьому славетному місті. І, думаю, наша команда з міста Лева забере приємні спогади.
 
Як і у матчі з «Дебреценом» тренерський штаб «Минаю» активно експериментував зі складом і дав можливість пограти великій кількості гравців. Матч наша команда розпочала дуже активно і вже на 2-ій хвилині могла забивати – Страшкевич, для кого «Карпати» є рідною командою, виводив нападника «Минаю» (гравець на перегляді) практично один-на-один з голкіпером суперника, проте переграти його не зміг.
 
На жаль, далі більш активно атакували «Карпати». Вони перехопили ініціативу і більше контролювали мяч. А ще вони вміло використовували довгі діагональні передачі. Завдяки чому у них почали виникати моменти. Спочатку на 26-ій хвилині захисник «Карпат» довгою передачею з протилежного флангу запустив вперед їхнього вінгера, який на швидкості зробив передачу в центр штрафної, де нападник Карпенко відзначився голом – 1:0. За 2 хвилини пропустили ще з майже ідентичної атаки – довга діагональ з чужої половини поля на фланг і звідти передача у штрафну – 2:0.
 
Проте «минайці» не впали духом. І знайшли в собі сили зрівняти рахунок, незважаючи на виїзну гру та ім’я суперника. Щоправда, зробили це в другому таймі. У наступні 45 хвилин «Минай» був значно кращим і фактично диктував свої умови на полі. Команда включила пресінг і це змушувало «карпатівців» помилятися. Така помилка на 60-ій хвилині коштувала їм пропущеного голу. Гравець «зелено-білих» помилився в передачі неподалік власної штрафної, закарпатці м’яч підібрали і пробили у ствір воріт. Голкіпер м’яч відбив, але швидкий Пиняшко був першим на добиванні – 2:1.
 
І цей гол тільки додав азарту нашій команді. Вони продовжили так само активно рухатися і пресингувати. І через 8 хвилин це призвело до небезпечного штрафного прямо біля чужої штрафної. І футболіст, який знаходиться в «Минаї» на перегляді, дуже чітко виконав вирок – у дальню дев’ятку. Рахунок став 2:2.
 
«Минайці» були близькі і до перемоги. Якби удари Пиняшка та Беци були більш точнішими. Але їх голкіпер ліквідовував загрози. У підсумку ще одна хороша гра «минайців», яка вселяє оптимізм перед початком сезону в Першій лізі. Хоч, звісно, у команди ще попереду багато часу для ще більш кращої підготовки команди до сезону.
 
Наступний товариський поєдинок команда проведе в Угорщині – в середу, 3 липня. Хто буде суперником – повідомимо згодом. Слідкуйте за нашими новинами на сайті та у соцмережах.
 
 
«Карпати» (Львів) – «Минай» 2:2
 
Голи: Карпенко, 26 (1:0), ГНП, 28 (2:0), Пиняшко, 60 (2:1), ГНП, 68 (2:2)
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 478 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: