Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Карпати» В.Коропець сенсаційно долають перечинські «Карпати»
22:35
«Карпати» В.Коропець сенсаційно долають перечинські «Карпати»
У рамках 16-го туру Першості області західної зони «Карпати» (Перечин) приймали «Карпати» (В.Коропець).

«Карпати» В.Коропець сенсаційно долають перечинські «Карпати» Мій дім – моя фортеця! – це відоме прислів’я, здавалося б, ідеально характеризує виступи перечинських «Карпат» на домашньому стадіоні. Цього сезону Карпати зуміли перемогти у всіх домашніх поєдинках. Деякі команди – навіть з цілком розгромним рахунком. Ніщо не віщувало біди перечинцям і у матчі 16-го туру першості області.

Традиційно численна публіка на трибунах очікувала побачити «гру в одні ворота» у виконанні господарів, адже грали проти одного з аутсайдерів першості, теж «Карпат» з В.Коропця. Натомість, перші 20 хвилин матчу замість футболу глядачі спостерігали суцільну боротьбу за м’яч. Господарі хоч і володіли територіальною перевагою, та все ж не доводили справу до ударів по воротам. Гості теж моментів у першій 20-тихвилинці не створювали, зате грамотно грали у відборі, не даючи перечницям розігнатися у власній половині поля.

Так тривало до 32-ої хвилини першого тайму. Артур Шепа після виконання партнером штрафного удару, виграє верхову боротьбу та відправляє м’яч у дальній кут воріт. 0:1.

Гри за таким сценарієм місцеві вболівальники очевидно не очікували. Один з глядачів, під «потрібним градусом» вирішив особисто навідатися до асистента арбітра, вийшовши на поле для гри. На щастя до бійки не дійшло, завдяки правоохоронцям та працівникам клубу господарів. Емоції на трибунах передалися і гравцям, які кінцівку першого тайму провели у грубій боротьбі за м’яч.

Вже на 41-ій хвилині напруга на стадіоні могла значно стихнути. Після прориву господарів на лівому фланзі захисник господарів навішує точно на партнера по команді, Михайла Штулера. Останній пробив головою трохи неточно.

Під завісу першого тайму, на 45-ій хвилині гості все ж зрівняли рахунок, силами Юрія Утсюського. 1:1.
Тайм другий команди розпочали активніше. Хороші атаки організовували «Карпати» з В.Коропця. Але до удару справа вкотре не доходила. На 49-ій хвилині гри, Олег Ляховець виконав сильний удар по воротам гостей. Кіпер Карпат з В. Коропця парирував постріл під удар Юрію Утцюському. Але і його удар головою Юрій Лукеча впевнено фіксує.

На 68-ій хвилині двічі засмутити перечинську публіку зумів Анатолій Кіян. Спершу той зумів самотужки вийти у відрив від захисту господарів, та прокинути м’яч за комір кіперу перечинців. 1:2. Хвилиною потому той же Кіян знову розриває оборону суперника, та після індивідуального проходу відзначається у воротах суперника. 1:3.

Інтригу в матчі відновити вдалося аж на 78-ій хвилині. Після виконання господарями штрафного, з-за меж штрафного майданчика, м’яч влучає у стійку, звідки вилітає у воротарську площу. Там круглого підчатував Євген Дімітрієв. 2:3.

Увесь залишок часу на полі вирували пристрасті. Гості вирішили будувати глуху оборону, а от перечинці ніяк не могли прорвати редути «Карпат».  Все ж після одного з епізодів, вже на 3-ій доданій хвилині другого тайму, арбітр призначив пенальті на користь господарів. Виконати 11-метровий взявся автор одного з м’ячів матчу, Юрій Утсюський. Але той не влучив, пробив вище воріт.

Остання атака гостей могла закінчитись черговим голом, але індивідуальний прохід Богдана Тенкача грубо перервав Олександр Головей, за що і був покараний червоною карткою.

Як підсумок, 2:3. «Карпати» В.Коропець здобувають важливу перемогу, та підіймаються на 9-ту сходинку турнірної таблиці.


Арбітр: Качур В.
Асистенти: Готра Р. Хархаліс Р.
4-й арбітр: Бодня О.
Делегат матчу – Кувік І.І
 
«Карпати» (Перечин) – «Карпати» (В.Коропець) 2:3

Голи: Утсюський (48), Дмітрієв (78) – Шепа (32), Кіян (68, 69).

«Карпати» (Перечин): Синьович, Страшкулич, Місяйло, Рогулич, Головей, Савко, Фрайтик, Штулер, Ляховець, Щербанич, Утцюський.
Запасні: Дмітрієв, Бартованець, Кость, Гойс, Ляховець.

«Карпати» (В.Коропець): Лукеча, Болдижар, Обицький, Воробйов, Басараб, Кабацій, Бела, Бирак, Шепа, Кияк, Живко.
Запасні: Тенкач, Матвеюк, Лушпінь, Павлишин, Брунцвик, Глива, Напуда, Новіков, Васильчук.

Попередження: Рогулич - Кабацій, Тенкач.

Вилучення: Головей, 90+4.

90+4, Утцюский не реалізував пенальті (мимо).
Мартін ТУРКАЛО
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1059 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: