Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Карпати" в меншості переграють "Інтер" (ФОТО)
00:12
"Карпати" в меншості переграють "Інтер" (ФОТО)
Підопічні Цубери граючи весь матч в меншості зуміли здійснити камбек і вирвати перемогу.

У першому чвертьфінальному матчі відбулось тячівське дербі, на яке приїхало подивитись чимало вболівальників зі східного району Закарпаття. І вже на старті номінальні господарі змушені були схопитись за голову. Мотрин під тиском Куцина намагався вибити м’яч куди подалі, завадивши виходу нападника віч-на-віч, але не влучив по м’ячу і завалив Куцина перед самим штрафним майданчиком. Арбітр вилучив захисника Дубового. Микола Фіцай з 16 метрів пробив не точно.
 
І вже на старті Карпатам потрібно було перебудовувати гру. Натомість гравці Інтера почували себе на полі більш вільно. Велеган відібрав м’яч у Сороза біля чужої штрафної, увійшов з лівого краю у карну зону і робив гострий простріл, але Гарастей забирає круглого.
 
Крім гри в меншості карпатівці грали ще й проти вітру, тож в певні відрізки часу їм важко було перейти на чужу половину поля. Після довгої передачі від Юрія Дьолога, Куцин вибігав сам на сам та довго підлаштовувався як пробити і захисник встиг вибити м’яч у підкаті. На 14-й хвилині Микола Фіцай прострілив справа, і Куцин з декількох метрів забив гол – 0:1.
 
Після голу Карпати перевели гру у центр поля і почали загрожувати чужим воротам. Так на 23-й хвилині Дикун пробивав по воротам, Візиканич відбив, добивання Мокана прийшлося в руку захиснику і Райда ставить пенальті. Микола Приймак впевнено реалізував вирок – 1:1.
 
В останні десять хвилин першого тайму підопічні Цубери виглядали краще, і, що головне, вдало тримали оборону. Лише за хвилину до свистка, після вкидання ауту, Молодик пробив у падінні з 14 метрів, але вище воріт.
 
По перерві, вже на 4-й хвилині Дикун розхитав у чужій штрафній захисника і пробив з 13 метрів, трохи зрикошетивши м’яч влучив у поперечку. За три хвилини Мокан пробив з 20 метрів, але мимо. Небезпечно пробивав Дикун, після пас від Приймака, з 19 метрів, але повз рамку.
 
На 53-й хвилині Куцин вийшов сам на сам з Гарастеєм та не зміг його переграти, ще два добивання від ганичівських футболістів захисники заблокували. Василь Фіцай виконав навісну передачу зі штрафного, на яку відгукнувся Михайло Фіцай та його удар пройшов над воротами. На 57-й хвилині глядачі побачили ефектни гол у виконанні Мокана. Після вибивання м’яча Візиканичем, шкіряного у центрі підхопив Приймак, і Мокан в один дотик пробив з 40 метрів, воротар ще не встиг повернутись у рамку і м’яч влетів у пусті ворота. Схожий гол Мокан забивав у минулому чемпіонаті на сусідньому полі Середньому, тоді ще у складі Оболоні.
 
Інтер не очікував такого розвитку подій і не міг відповісти чимось конструктивним. Довгі передачі не знаходили свого адресата, а в деяких епізодах вдало діяв Гарастей.
 
Тож Карпати Дубове граючи вдесятьох переграють чемпіона Східної зони, тим самим взявши реванш за минулі поразки.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк, Вадим Рубей
Делегат матчу – Іван Головко
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 150
 
ФК «Карпати» Дубове – ФК «Інтер» Ганичі 2:1
 
Голи: Приймак, 23 (пен.), Мокан, 57 – Куцин, 14.
 
Карпати: Володимир Гарастей, Михайло Куцин, Богдан Ільков, Михайло Магей, Юрій Мотрин, Микола Приймак (Петро Теслович, 67), Дмитро Мороз, Михайло Мокан, Олександр Макарусь (Дмитро Бережник, 55), Ян Змикало (Роман Дьолог, 58), Євген Дикун.
Запасні: Євген Олаг, Сергій Коробайло, Василь Томишинець, Вадим Решетніков.
Тренер – Сергій Цубера.
 
Інтер: Олександр Візиканич, Михайло Фіцай, Володимир Попадинець, Іван Максимчук, Юрій Дьолог, Богдан Хмура, Василь Фіцай, Іван Куцин, Іван Молодик, Павло Велеган, Микола Фіцай.
Запасні: Денис Бережник, Іван Пелех, Микола Перегиня.
Тренер – Михайло Фіцай.
 
Попередження: Змикало, 55, Ільков, 70+3 – М.Фіцай, 29, Максимчук, 27.
 
Вилучення: Мотрин, 2.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1344 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: