Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Карпати" вибивають мукачівців (ФОТО)
19:03
"Карпати" вибивають мукачівців (ФОТО)
Рахівська команда зробила акцент на оборону і не прогадала.

МФА після групового етапу, де вони зіграли внічию з Ужгородом високо підняли планку очікувань від вболівальників. Та мабуть це був їхній максимум, адже далі слідувала поразка Вітязю, а тепер ще й Карпатам. Зі старту мукачівці пішли вперед і змусили працювати голкіпера та захист рахівчан. Та команда Панасюка чи не перший вихід до чужих воріт завершила голом - пенальті реалізував Богдан Тимочук – 0:1.
 
Біло-червоні більше контролювали м’яч, змушуючи суперника відходити великими силами назад. На 20-ій хвилині Дьякову дали прийняти і пробити з центру штрафної та поперечка рятує ворота Кудли. За хвилину Трачук продерся крізь захисників на одного воротаря, але пробив мимо. Далі Міклош влучно пробив з 13 метрів, Кудла забирає.

Номінальні гості лише на 32-ій хвилині зуміли вдруге пробити по воротам і знову були близькими до голу.
Микуличинський завдав удару з 20 метрів, Уманський переводить на кутовий. Карпатівці швидко розіграли стандарт і Терпак неймовірним ударом, майже від кутового прапорця, спрямовує м’яч у дальню дев’ятку, очевидно кіпер очікував подачі і трохи вийшов з воріт – 0:2.
 
Ось так граючи весь час від оборони Рахів пішов на перерву ведучи у рахунку. У другій половині матчу МФА продовжувало притискати суперника до воріт. Королевич пробив з 19 метрів, Кудла на місці. На 52-ій хвилині Карпати включились у пресинг в середині поля, Королевич віддає пас назад, захисник пропускає на воротаря та Уманського випереджає Василинець (до слова, вихованець МФА), який здійснює перехоплення і закочує вже у пусті ворота – 0:3.
 
За три хвилини Карпати втікають у контратаку на завершенні Крегул пробив з 22 метрів у дальню дев’ятку та поперечка стає на заваді шедевру. На 64-ій хвилині прорив Герега у карній зоні зупинив Тимочук, арбітр призначає пенальті і сам постраждалий його реалізовує – 1:3.
 
Часу, щоб відігратись було вдосталь та гравці Рахова компактно розмістились перед своєю штрафною і окрім не зовсім ефективних навісів нічого не давали створити супернику. А ближче до завершення гри ще Рошко та Савляк завдавали удари у рамку, з якими Уманський справився.
 
Карпати завдяки своїй оборонній тактиці перемагають юних мукачівців і крокують до півфіналу.
 
 
МФА U-19 – ФК «Карпати» (Рахів) – 1:3
 
Голи: Герег, 64 (пен.) - Тимочук, 6 (пен.), Терпак, 33, Василинець, 52.
 
МФА: Віталій Уманський, Олег Поліщук, Олександр Апарін, Віталій Міклош, Антон Береш, Віталій Трачук, Ігор Королевич, Віталій Курильчик, Михайло Фляшко, Ілля Дьяков, Василь Герег.
Запасні: Максим Колісник, Ігор Бекеша, Богдан Анікеєв, Іван Байса, Андрій Забава, Едуард Ковтанюк, Ігор Тихненко
Тренер – Віктор Ряшко.
 
Карпати: Мафтій Кудла, Богдан Тимочук, Микола Романюк, Микола Савляк, Євген Сурядний, Василь Терпак, Василь Василинець, Іван Микуличинський, Микола Козурак, Роман Рошко, Юрій Шемота.
Запасні: Омелян Скляр, Олексій Семенюк, Сергій Крегул, Михайло Зінич.
Тренер – Андрій Панасюк.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 731 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: