Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Карпати" виривають перемогу на "Іза-арені"
15:56
"Карпати" виривають перемогу на "Іза-арені"
Про один із найбільш конкурентних матчів стадії 1/8-й фіналу зимової першості Закарпаття читайте далі.

Обидві команди давненько вже не входили до шістнадцятки кращих команд Закарпаття, а що вже й казати про реальну можливість опинитись серед восьми кращих. Із огляду на це, місцеві фани та численні вболівальники з Тячівщини з нетерпінням очікували на це очне протистояння двох добре знайомих один одному колективів.

Першими шпаринку в центрі захисту опонентів на 10- й хвилині знайшли «Карпати». Мороз та Змикало розігнали атаку, а Мокан завершив її ударом із середньої відстані повз праву стійку. Опоненти відповіли через три хвилини наступом правим краєм за участю Пилипа та Манджоса, в якій Роберт віддав на Василя, який змусив порушити проти себе правила в двох-трьох метрах від кута штрафного майданчика. Сам постраждалий обвідним пострілом зі стандарту цілив під дальню стійку. Гарастей стрибав, та не дістав, однак на щастя Володимира круглий оминув його браму із зовнішнього боку.

17-ту хвилину до свого активу може занести досвідчений страж воріт Драгула. Спочатку він відбив удар із лівого краю штрафного майданчика від Мокана. Далі встиг підвестись і зреагувати на постріл із правої частини карної зони від свого ще одного колишнього партнера по хустській «Оболоні» Макаруся. Після цього Віктору ще довелось стрибати вгору щоб витягти м’яч з-під поперечини після дальнього удару Змикала. Далі подібної гостроти біля жодних воріт до перерви вже не виникало, тому сухий рахунок на табло давав надію обом колективам на позитив у другій половині двобою.

Старт другого тайму хоча пройшов за територіальної переваги клубу з Дубового, та до по-справжньому небезпечних ударів справа довго не доходила. А от контратака правим флангом зі зміщенням до центру від підопічних Віктора Вучкана, яка відбулась на 51- й хвилині, могла завершитись взяттям воріт, та на постріл Андрія Кеміня в ближній кут зреагував Гарастей.

У середині другого тайму підопічні Цубери та Руснака додали в активності, що  дозволило їм досягти цілі. Спочатку на 55-й хвилині на простріл із правого флангу від Приймака в штрафному майданчику відгукнувся Дикун, та під постріл Євгена з 12-ти метрів самовіддано кинувся Володимир Кемінь, після чого м’яч полетів над поперечиною.  Та трохи згодом стався провал центру захисту «Ізи», за наслідками якого партнери вивели стрімкого Дикуна на воротаря з результативним влучанням від Євгена під праву стійку – 1:0.

На цьому гості не зупинились, що дозволило їм у одній із наступних атак правим флангом збільшити перевагу. Триходівка за участю Макаруся, Примака та Мороза завершилась ефектним пострілом від Дмитра у дальню дев’ятку – 2:0.

Господарі могли скоротити відставання через шість хвилин, коли на завершенні наступу правим краєм Володимир Кемінь наважився на удар здалеку й влучив у дальній кут. Гарстей у стрибку відбив цей складний м’яч.           
Після двобою тренер переможців Сергій Цубера поділився враженнми від гри:

–  Повністю грою своїх підопічних не був задоволений із огляду на важкий перший тайм на досить важкому газоні, та в подальшому вдалі заміни дозволили нам переламати ситуацію на свою користь і досягти потрібного результату.

Далі на «Карпати» вже в суботу 4-го березня очікує ще важче випробування в двобої з суперчемпіоном першої ліги – «Інтернасьонале» з Ганичів, тому команді з Дубового спочивати на лаврах не дозволить щільний графік змагань. А от гравцям ФК «Іза» можна трохи перевести подих і зробити висновки, щоб далі з новими силами вдало зіграти в кубку та першості Закарпаття в Східній зоні.
 

Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти – Олександр Гога та Мар’яна Сухан
Делегат ФФЗ – Василь Зайтлер
 
26 лютого, село Іза, стадіон «Колос», + 10 градусів, ясно, 400 глядачів
 
«Іза» – «Карпати» Дубове – 0:2 (0:0)
 
Голи: Дикун, 57, Мороз, 60.
 
«Іза»: Віктор Драгула (Михайло Симулик-другий, 36), Михайло Симулик-перший, Ігор Фурдь (Михайло Кемінь, 36), Ярослав Біба, Юрій Красняник, Михало Дума (Володимир Кемінь, 36), Василь Манжос, Іван Мушка,  Роберт Пилип, Денис Яргін, Андрій Кемінь.
Запасні: Олександр Шемет.
Тренер – Віктор Вучкан.
 
«Карпати»: Володимир Гарастей, Михайло Магей (Василь Томишинець, 52), Юрій Мотрин, Михайло Куцин, Сергій Коробайло (Євген Олаг, 41), Ян Змикало, Дмитро Мороз, Олександр Макарусь, Михайло Мокан, Євген Дикун,  Дмитро Бережник. 
Запасні: Михайло Олаг, Петро Теслович, Роман Дьолог, Василь Приймак.
Тренери – Сергій Цубера та Михало Руснак.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1039 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: