Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Карпати" забили дев’ять у Сторожниці (ФОТО)
20:24
"Карпати" забили дев’ять у Сторожниці (ФОТО)
Довгий виїзд рахівці увінчали найбільшою перемогою у Кубку області.

Поле стадіону у Сторожниці, зважаючи на погодні умови, було в’язким, а біля воріт була справжня багнюка. Подекуди ще лежав сніг. Тож команди демонстрували помірну гру, лише час від часу включаючи швидкості, і робили це здебільшого гості. Карпати без роздумів одразу заволоділи ініціативою і при першій нагоді намагались пробивати по воротам юного голкіпера.
 
На 5-ій хвилині Рус подав справа, а Яремчук завершував атаку ударом з 10 метрів та Зизич встиг заблокувати. За п’ять хвилин вже сам Рус пробив з 20 метрів, воротар впіймав. У наступній атаці Рус вже прорвався до штрафної з правого краю і пробив з 12 метрів у ближній кут, але повз ворота.
 
На 16-ій хвилині гол сконструювали двоє рахівців, які в свій час пограли і на Ужгородщині. Василь Терпак подав справа, а Тимочук головою переправив круглого у ворота – 0:1.
 
За три хвилини Яремчук асистує Русу та його удар з 13 метрів забирає Качмар. На 20-ій хвилині господарі завдали першого удару, це Дичка наважився на постріл з 21 метру, але не точно. Трохи згодом Розлуцький вибіг до воріт із завершальним ударом з 14 метрів, Кудла рятує свої ворота і переводить на кутовий. Через 10 хвилин форвард Фаворита мав схожий момент, але пробив вище.
 
Після подачі з флангу Ганчак у своїй штрафній скинув під удар Русу та він з 8 метрів послав м’яч над воротами. За мить Рус вже втік від захисників і виходив на одного воротаря та Петухов його зачепив ззаді вже у карній зоні, арбітр не вбачив порушення.
 
На 39-ій хвилині Козурак віддав зліва передачу на Яремчука, який з 10 метрів на цей раз був точним – 0:2.
 
За дві хвилини Турега підібрав м’яч на чужій половині поля і пробив з 19 метрів, Кудла грає надійно. В атаці у відповідь Яремчук пробив з 18 метрів, кіпер зловив. Вже перед самою перервою Рус промчав правим флангом, залишивши позаду себе опонентів і прострілив вздовж воріт, де вже очікував Яремчук – 0:3.
 
У другій половині матчу все йшло за тим же сценарієм: одні забивали скільки хотіли, інші скільки могли. На 53-ій хвилині Терпак забив гол-красень зі штрафного метрів з 25 влучивши прямісінько у дальню дев’ятку – 0:4.
 
За хвилину Терпак віддає на Руса, який справа прострілив, а Козурак замкнув з двох метрів на дальній стійці – 0:5.

Підопічні Панасюка продовжували створювати момент за моментом. Козурак пробив з12 метрів, але мимо. Далі Козурак віддав на Яремчука та Юрій з 9 метрів пробив вище. Рус вивів Яремчука віч-на-віч з воротарем та нападник не зміг пробити Качмара. На 68-ій хвилині гості проспали випад суперника правим краєм, Турега втік сам на сам і катнув у дальній кут – 1:5.
 
На 72-ій хвилині Рус віддає Терпаку на вихід до воріт та Василь програє дуель кіперу. Далі Рус пробив з 17 метрів, Качмар переводить на кутовий. У наступній атаці Рус все ж домігся свого, пробивши з-під Ганчака з 12 метрів – 1:6.

За дві хвилини Терпак віддає на Микуличинського у штрафну, де того зачепив Сарканич, арбітр призначає пенальті. Сам капітан його і реалізував – 1:7.

На 77-ій хвилині Шишловці були близькими до ще одного голу. Кургой віддав на Кирлика, який з 19 метрів цілив у дальній кут, але не влучив. Одразу ж прудконогий Рус оформив дубль, підхопивши не вдалий виніс захисника Фаворита, вийшов один в один, обійшов воротаря і закотив у ворота – 1:8.
 
У наступному епізоді Рус пробив з 17 метрів, але влучив у стійку. На 79-ій хвилині Штефура замкнув простріл від партнера – 1:9.

Після цього стався неприємний епізод, коли в центрі поля жорстко обійшлися з Тимочуком, який не зміг продовжити гру, а в Карпат вже не було ким замінити, тож 10 хвилин вони грали у меншості. Та це не вплинуло на гру, рахівці продовжували атакувати. Брана вивів до воріт Кокіша, та воротар Шишловців знову на висоті. Під завершення гри Фаворит провів небезпечний випад, Зизич перевів атаку направо на Ганчака, той віддав на Кургоя, який опинився один перед воротарем, але не зміг його перекинути.

Карпати з хорошим настроєм готуються до прийому у Рахові середнянців. Фавориту поки рано суперничати з командами такого рівня.
 
 
Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти – Дмитро Моісеєнко, Віталій Лофинець
Делегат матчу – Василь Козик
 
с. Сторожниця, глядачів 30
 
ФК «Фаворит» Шишлівці – ФК «Карпати» Рахів 1:9
 
Голи: Турега, 68 - Тимочук, 16, Яремчук, 39, 45, Терпак, 53, Козурак, 54, Рус, 73, 78, Микуличинський, 75 (пен.), Штефура, 79.
 
Фаворит: Михайло Качмар, Віктор Готра, Максим Петухов, Юрій Сарканич, Валерій Ганчак, Богдан Пулей, Володимир Дичка, Іван Зизич, Дмитро Турега, Василь Кирлик, Віталій Розлуцький.
На заміну виходили: Віктор Кургой, Антон Станко.
Тренер – Владислав Ленчик.
 
Карпати: Мафтій Кудла, Павло Брана, Микола Вішован, Юрій Микуличинський, Микола Козурак, Богдан Тимочук, Володимир Іванов, Василь Терпак, Микола Романюк, Микола Рус, Юрій Яремчук.
На заміну виходили: Олексій Семенюк, Іван Кокіш, Михайло Штефура, Петро Бойчук.
Тренер – Андрій Панасюк.
 
Попередження: Зизич, 42 – Терпак, 42.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1056 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: