Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Карпати" знов програли в футбол
18:56
"Карпати" знов програли в футбол
ФК “Ужгород” впевнено переграв львівські “Карпати” у матчі 12-го туру чемпіонату Другої ліги.

Закарпатська команда після тритижневої паузи налаштовувалась взяти переконливі три бали у поєдинку проти аутсайдера турнірної таблиці. Зрештою, вже на першій хвилині підопічні Володимира Васютика відкрили рахунок: успішно завершив атаку Адріан Пуканич. Так капітан відзначив своє повернення на поле після місячної паузи.

На 6 хв. львівська команда відповіла: Юрій Раделицький вийшов на хорошу позицію і з близької відстані пробивав низом у лівий від кіпера кут: Михайло Готра з ударом впорався.

“Ужгород” мав шанс подвоювати перевагу на 23 хвилині: Адріан Пуканич вивів на рандеву з кіпером Сергія Машталіра, той перекидав кіпера, але у ворота не влучив.

На 36 хв. зі стандарту пробивав Орест Панчишин: кіпер “Ужгорода” без проблем забрав м’яч.

Через декілька хвилин “Ужгород” розвинував стрімку контратаку: Віктор Ряшко втік від кількох опонентів і прострілив з лівого флангу: Денис Скотаренко пробивав в дотик — влучив у стійку, але рефері сигналізував про положення поза грою.

Другу половину зустрічі обидві команда почали активно, щоправда серйозних загроз воротам не створили. Єдиний момент на старті другого тайму — удар Романа Лісовика, але його заблокували.

А на 60 хвилині “Ужгород” таки зумів подвоїти перевагу: після пасу з флангу Адріан Пуканич у центрі у дотик віддав на вільного Юрія Чонку. Той швидко обробив передачу і прицільно пробив — 0:2.

Ще через дві хвилини закарпатці оформили третій м’яч: після масованої навали на ворота львів’ян Віктор Ряшко потужно пробив — 0:3.

Четвертий м’яч “ужгородців” забив Павло Тищук, який вийшов на заміну. Він успішно завершив зразкову атаку, яку розпочав Віктор Ряшко, а гольову передачу віддав Стефан Федак.

На 80 хв. Василь Беца увірвався у штрафний майданчик і пробив точно у кут — 0:5.

У підсумку “Ужгород” здобув переконливу перемогу над львівськими “Карпатами”.


“Карпати” Львів — “Ужгород” 0:5

Голи: Пуканич, 1, Чонка, 60, Ряшко, 62, Тищук, 77, Беца, 80.

“Ужгород”: Михайло Готра, Василь Беца, Владислав Шкіндер, Дмитро Сартіна, Стефан Федак, Ігор Вагін (Володимир Дуран, 83 хв), Віктор Ряшко (Максим Минайленко, 83 хв.), Адріан Пуканич, Сергій Машталір (Іван Капустей 83 хв.), Юрій Чонка (Павло Тищук, 70 хв.), Денис Скотаренко (Вадим Ференцик, 70 хв.)
На заміні: Тимофій Шеремета, Іван Повхан
Тренер: Володимир Васютик

“Карпати”: Валентин Горох, Олег Береза, Роман Даніловський, Тимофій Калинчук, Любомир Степанчук, Орест Панчишин, Вадим Гудзіновський, Роман Лісовик, Юрій Раделицький (Назар Сущак, 55 хв.) Роман Слива, Сергій Стень (Максим Іванюк 80 хв.)
На заміні: Назар-Стефан Сасс, Степан Слічний, Гліб Савчук, Роман Назарчук, Дмитро Шостак, Денис Підгурський
Тренер: Любомир Вовчук

Попередження: Любомир Степанчук, Стефан Федак, Вадим Ференцик, Іван Капустей, Максим Іванюк
 
Прес-служба ФК "Ужгород"
Фото ФК "Карпати" Львів

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 477 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: