Головна » Усі публікації » у світі » Харатін забиває у Лізі чемпіонів (ВІДЕО)
10:44
Харатін забиває у Лізі чемпіонів (ВІДЕО)
Мукачівський півзахисник забиває у ворота "Славії" у першому матчі третього кваліфікаційного раунду ліги чемпіонів.

Харатін забиває у Лізі чемпіонів (ВІДЕО) Спадщина Сергія Реброва дісталася 55-річному австрійському тренеру Петеру Штеґеру, відомому своєю роботою в "Кельні", і в "Боруссії" Дортмунд, де він пропрацював трохи більше половини сезону, замінивши звільненого Петера Боса. Поки Штеґер справляється добре. Так, в чемпіонаті "фраді" програв в першому турі "Кішварді", але в кваліфікації ЛЧ чемпіон Угорщини йде без втрат: по дві перемоги над "Пріштіною" і "Жальгірісом" в попередніх раундах, і тепер перемога над празькою "Славією".

Антигероєм матчу став український захисник Славії Тарас Качараба, який свого часу грав в Ужгороді за Говерлу (в оренді з Шахтаря). На 44-ій хвилині після пасу Тараса назад воротарю Коларж зіграв не впенено і не зумів зупинити м'яч - 1:0.

На 50-ій хвилині Качараба порушив правила у своїй штрафній і вирок судді впевнено реалізував штатний пенальтист Ференцвароша Ігор Харатін - 2:0.

У разі прийнятного рахунку у матчі-відповіді у Празі Ференцварош у наступному раунді зіграє з переможцем пари "Янг Бойз" - "Клуж".


Ліга чемпіонів. Третій кваліфікаційний раунд. Шлях чемпіонів

4 серпня, 2021. Будапешт, "Групама Арена"

"Ференцварош" Будапешт, Угорщина – "Славія" Прага, Чехія 2:0

Голи: Качараба 44 (автогол), Харатін 50 (пен.)


 
Категорія: у світі | Переглядів: 472 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: