Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Хуст" розбиває запорізьких дублерів
17:05
"Хуст" розбиває запорізьких дублерів
У першому домашньому матчі хустська команда порадувала місцевих вболівальників результативною перемогою.

Хуст розпочав цю гру у наступному складі – Леванідов у воротах. Зліва у захисті вийшов 20-річний дебютант Владислав Лєсунов, який у минулому сезоні виступав за Краматорськ у Першій лізі України. У центрі традиційно Іванов та Романенко, справа Мердєєв. У центрі поля Вагін та Павлич. На флангах півзахисту Станкович та Приходько. І брати Луціви у цьому матчі були відповідальні за атаку і забігаючи наперед, цілком справились із своїми функціями.   

Металурги дещо активніше розпочали гру, на 5-ій хвилині вони завдали дальнього пострілу, Леванідов перевів за межі поля. Але далі команда Циткіна поступово перебрала ініціативу у грі і на старті другої десятихвилинки вийшла вперед.

На 12-ій хвилині Станкович розігнав атаку правим флангом, віддав вперед на Петра Луціва, той прострілив у штрафну на брата Василя, який скинув Приходьку і Назар з центру карної зони розстріляв ворота суперника – 1:0.

На 27-ій хвилині після подачі зі стандарту спочатку Василь Луців пробив зблизька, захисник Металурга вибив з лінії воріт, а добивання Вагіна заблокували. На 32-ій хвилині Станкович увірвався у штрафну правим краєм і прострілив на Петра Луціва, а той замкнув 2:0.

На 38-ій хвилині хустяни довели рахунок до розгромного - Лєсунов подав з лівого краю, а Василь Луців виграв верхову дуель у захисника і вдало пробив головою – 3:0. 

Після перерви господарі знову збільшили перевагу, встановивши цілком комфортний для догравання результат. На 51-ій хвилині Василь Луців отримав пас з глибини поля на хід, скористався тим, що його опонент опинився на газоні, вивів свого брата на ворота і Петро забив другий свій гол у грі – 4:0.

На 55-ій хвилині після подачі з кутового Лапко влучно пробив головою та воротар хустян відбив. За мить ще одна подача і Товстоног лише дивом не влучив з 10 метрів у рамку.

Надалі господарі не збавляли обертів і були значно ближчими до п’ятого голу, ніж гості до першого. На 64-ій хвилині Приходько завдав удару з 14 метрів, але воротар забирає. На 75-ій хвилині Станкович змістився зліва у штрафну і пробив з 17 метрів, кіпер з труднощами парирує. На 82-ій хвилині в одній атаці два центральні захисники двічі струсонули каркас воріт металургів – після подачі кутового Романенко пробив головою, а після відскоку добивав Іванов.

Феєрична перемога Хуста у прем’єрному поєдинку у Другій лізі України на домашньому стадіоні. У підсумку брати Луціви вкрай результативно провели перший матч на рідному полі у цьому сезоні – у Василя 1 гол + 2 асисти, у Петра 2 голи. Після суботніх матчів другого туру Хуст вийшов на друге місце у турнірній таблиці.

У наступному турі команда Циткіна зіграє на виїзді із київським Рубіконом, який поки йде без перемог (нічия 2:2 з Металург-2 і поразка від Кремінь-2 3:0). 


"Хуст" - "Металург-2" Запоріжжя 4:0 

Голи: Приходько, 12, П. Луців, 32, 57, В. Луців, 37.

Хуст: Владислав Леванідов – Владислав Лєсунов (Іван Боднарук, 62), Владислав Іванов, Андрій Романенко, Вадим Мердєєв – Ігор Вагін, Богдан Павлич, Назар Приходько (Микола Пилип, 78), Іван Станкович (Євген Нечосов, 78), Василь Луців (Михайло Фляшко, 66) – Петро Луців (Іван Повхан, 66).
Запасні: Ярослав Бучок, Віталій Мороз, Артем Стрілець, Роберт Пилип.
Тренер – Володимир Циткін.


Металург: Гордій Ніколаєнко, Артем Завгородній, Абуді Даглас, Олег Єлець, Максим Коваленко, Валентин Кузьмович, Микита Лапко, Станіслав Балецький, Злат Златьєв, Руслан Товстоног, Володимир Близнюк.
Запасні: Анатолій Москович, Данило Владимиров, Станіслав Рокотянський, Тимофій Хуссін, Глєб Толок.


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 675 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: