Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Хуст" стартує з нічиєї
19:31
"Хуст" стартує з нічиєї
У дебютному поєдинку у Другій лізі України закарпатська команда відігралась і здобула один бал.

Гра першого туру у Вінниці була досить таки принциповою для обох команд, адже Хуст очолює екс-тренер Ниви, вінничанин - Володимир Циткін. А сьогоднішній головний тренер вінничан - Олег Остапенко був помічником в сьогоднішнього головного тренера ФК Хуст, саме в Ниві минулого сезону.

Стартовий склад та розміщення на полі у Хуста була наступним – місце у воротах зайняв 29-річний екс-воротар Волині та Олександрії Леванідов, у центрі захисту поряд з досвідченим Івановим вийшов 23-річний Романенко, на флангах оборони - справа Мердєєв, зліва Петро Луців. У центрі поля Вагін та Павлич, справа Приходько, зліва Станкович та Василь Луців атакуючий півзахисник і у нападі Повхан. 

Троє новачків хустян Романенко, Приходько та Стрілець прийшли зі студентського футболу з команди СК КНТЕУ Меркурій (Київ). 

На старті зустрічі Нива була близькою, щоб відзначитись – це Жуков завдав небезпечного удару з 20 метрів і влучив у поперечку. На 14-ій хвилині Петрук після кутового пробивав з 8 метрів у ближній кут, але не точно.

На 37-ій хвилині Повхан віддав паралельний пас на Василя Луціва, але його удар з 19 метрів пройшов над воротами.
Перед самою перервою господарі зуміли вийти вперед – після подачі з правого флангу м'яч дістався до Загорулька, який сильно пробив зліва з семи метрів, Леванідов відбив, аде Жуков був на добиванні – 1:0.

Хороший момент виник у гостей на 50-ій хвилині, коли Повхан подав зліва, а Василь Луців пробив головою з кількох метрів, воротар парирував. На 59-ій хвилині Циткін проводить першу заміну і вносить корективи у розміщення, що досить швидко дало результат: Павлича змінює Стрілець, який займає місце на фланзі захисту, а Петро Луців йде у півзахист і менш як за десять хвилин забиває гол. Після боротьби перед штрафною м’яч відскочив до Повхана у штрафну, Іван прокинув далі на Луціва і Петро не схибив з 10 метрів – 1:1.

Могли в цій грі хустяни вийти вперед, коли розіграли стандарт і після прострілу Стрільця Петро Луців пробивав з розвороту з восьми метрів, але його удар заблокували. 

Наприкінці гри вінничани спробували здійснити фінальний штурм ворат суперника, але Хуст втримав нічийний рахунок.


Нива" Вінниця – "Хуст" 1:1"

Голи: Жуков, 43 – П. Луців, 67.


Хуст: Леванідов Владислав - Мердєєв Вадим, Іванов Владислав, Романенко Андрій, Луців Петро - Вагін Ігор, Павлич Богдан (Стрілець Артем, 59) - Станкович Іван, Луців Василь, Приходько Назар - Повхан Іван (Пилип Микола, 76)
Запасні: Бучок Ярослав, Мороз Віталій
Тренер - Володимир Циткін


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1157 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: