Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Хуст" втрачає перемогу на останніх хвилинах
16:24
"Хуст" втрачає перемогу на останніх хвилинах
У 10-му, завершальному у цьому році, турі Хуст приймав вдома вінницьку Ниву.


У першому колі команда Циткіна зуміла здобути нічию на виїзді, тому вдома розраховувала на позитивний результат. І з перших хвилин розпочала штурм воріт Поповича. На 2-ій хвилині Мердєєв пробивав з 20 метрів точно у кут та воротар Ниви відбиває. За кілька хвилин Станкович з другої спроби влучає у рамку з 17 метрів, кіпер переводить на кутовий. На 11-ій хвилині Мердєєв виконав хорошу подачу у штрафну, де Станкович намагався підправити у ворота, але не дотягнувся.

Надалі господарі продовжували контролювати хід зустрічі і зуміли домогтися свого перед самою перервою. Вже у додатковий час вдало розіграли кутовий і на завершенні Мердєєв прицільно пробив у дальній кут з 14 метрів - 1:0.

Другу половину матчу команди провели ще більше у англійському стилі - багато боротьби і намагання швидко доставити м'яч вперед. На 70-ій хвилині Петро Луців завдав точного удару з 18 метрів у дальній кут та Попович рятує свої ворота. На 80-ій хвилині Стрілець виконав подачу справа, а Фляшко пробив головою, але повз ворота.

Гості мали можливість забити на 86-ій хвилині, коли Загорулько виривався на рандеву з воротарем та Тихненко у підкаті рукою вибив м'яч, за що отримав жовту картку. Удар зі штрафного з 20 метрів від Страшкевича прийшовся у ближню дев'ятку та Бєліменко продемонстрував неймовірний сейв.

Та втрата концентрації хустян у додатковий час вартувала їм трьох очок сьогодні. На 91-ій хвилині Микола Пилип в атаці віддав не точну передачу і вінничани побігли у свою останню атаку у матчі, внаслідок чого заробили кутовий. На цей стандарт прийшов навіть воротар Ниви і після подачі зовсім трохи не дотягнувся до м'яча, але позаду нього чатував Лотоцький, який пробив у дотик - м'яч летів прямо у Бєліменка та Арсен не зумів зафіксувати круглого у руках і той від рукавичок воротаря влітає у сітку - 1:1.

Дуже прикра втрата перемоги і можливості на мажорній ноті закінчити цьогорічну частину чемпіонату. Очікуючи фінального штурму від суперника можливо наставнику господарів варто було випускати гравців більш захисного плану Романенка та Лєсунова для втримання переможного рахунку.

Команда Циткіна втрачає одну позицію і опускається на шосту сходинку, на якій і йде на зимову перерву. Наступний матч хустяни зіграють 8 квітня 2023 року у Запоріжжі з Металургом-2. 


"Хуст" - "Нива" Вінниця 1:1

Голи: Мердєєв, 45+1 - Лотоцький, 90+3

Хуст: Бєліменко Арсен - Павлич Богдан, Іванов Владислав, Тихненко Ігор, Мердєєв Вадим (Стрілець Артем, 71) - Вагін Ігор,  Андріца Артем (Фляшко Михайло, 46), Станкович Іван (Приходько Назар, 78), Пилип Микола, Луців Василь (Нечосов Євген, 71) - Луців Петро (Боднарук Іван, 90+1).
Запасні: Леванідов Владислав, Романенко Андрій, Повхан Іван, Мороз Віталій, Лєсунов Владислав, Колчін Косятнтин.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 373 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: