Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Хуст здобуває домашні три пункти (ФОТО)
21:11
Хуст здобуває домашні три пункти (ФОТО)
У вкрай інтригуючому та напруженому поєдинку долю матчу вирішив єдиний гол у першому таймі.

Хуст здобуває домашні три пункти (ФОТО) Розпочати огляд матчу варто з акценту на місце проведення – стадіон хустян дійсно заслуговує тільки найвищої похвали. Вся інфраструктура відповідає всім найвищим вимогам, тому місцевим глядачам з насолодою можна було споглядати за грою своєї команди, де зібралися доволі зіркові гравці. Корнутяк та капітан Хайнас розташувались в центрі півзахисту, Микуляк, Кодря та Веселовський грали ближче до атаки, а Дочинець на вістрі відповідав за завершення атак.

Обидві команди посеред тижня вийшли у півфінал Кубку і в майбутньому можуть зійтися у фіналі.

Гра розпочалася з певної розвідки, однак з часом господарі заволоділи ініціативою і розгортали свої позиційні атаки. Та першим гострим моментом відзначились гості, коли Медведєв змістився зліва до центру і пробив з 20 метрів, змусивши свого земляка добряче попрацювати, щоб відбити цей удар. За мить Хуст відповів ударом лівого захисника Кузнецова з гострого кута метрів з 12, але вище.

На 13-ій хвилині виникла пожежа у штрафній гостей. Микуляк подав кутовий, Дочинець без опору пробивав з 5 метрів, Гречка відбив, а Гальчак вибив. Надалі було затишшя на 20 хвилин, гра перемістилась у центр поля та на підступи до штрафних. 

На 33-ій хвилині Микуляк пасом з глибини вивів Дочинця один в один, Роман на швидкості обійшов воротаря і пробивав з гострого кута по воротам, однак захисник Русин постелився у підкаті намагаючись заблокувати удар і м’яч влучає йому в руку. Арбітр призначає пенальті, який ударом по центру реалізував Микуляк – 1:0. 

Друга половина зустрічі проходила на зустрічних курсах, гра потроху вирівнялась. На 48-ій хвилині кутовий біля воріт Гречки закінчився підбирання Галая і ударом з 17 метрів, але над воротами. На 51-ій хвилині Джанда пробив по центру з 23 метрів, Сидоренко забирає. За дві хвилини Микуляк виводить Галая практично сам на сам, але Юрій пробиває в півметрі над рамкою.

Схожу нагоду створили середнянці на 62-ій хвилині, коли Русин пасом врозріз запустив до воріт Габовду, однак з ударом з лівого краю з 10 метрів справився воротар.

На 72-ій хвилині Гречка вийшов з воріт і зірвав вихід на ворота нападника, але на думку арбітра воротар зіграв руками за межами карної зони, тож Ерік отримав жовту, а Микуляк чудову позицію для виконання стандарту. Однак Владислав пробив вище. На 76-ій хвилині Микуляк навісив зліва у центр штрафної, де Веселовський пробив сходу, Гречка грає надійно. За чотири хвилини знову навіс зліва від Микуляка, Томишин скидує Галаю під удар з 12 метрів та голкіпер знову на висоті. 

Шанси команди Ковача відігратись були мізерними, їм ніяк не вдавалось вскрити оборону суперника. Єдиним ударом до завершення гри відзначився Дзьоба на 84-ій хвилині метрів з 23, але повз ворота.

Одним із вирішальних факторів перемоги Хуста була, звісно, гра досвідчених майстрів, які формують нову силу у вищій лізі Закарпаття. 

Середнє впродовж всієї гри було під постійним тиском, з яким вони, за одним винятком, цілком справились і могли розраховувати на нічию. Але виїзні матчі, зазвичай відрізняються від домашніх не лише стадіонами.


«Хуст» – «Середнє» 1:0

Голи:
Микуляк, 34 (пен.).

Хуст: Владислав Сидоренко - Віталій Кузнецов, Владислав Іванов, Ігор Тихненко, Роберт Пилип – Володимир Корнутяк, Владислав Хайнас (Михайло Алексик, 70) – Владислав Микуляк, Максим Кодря (Юрій Галай, 46), Вадим Веселовський – Роман Дочинець (Михайло Томишин, 36). 
Запасні: Микола Пилип, Віктор Зейкан, Василь Ізяник.
Тренер – Іван Шанта.

Середнє: Ерік Гречка - Сергій Колобов (Іван Ільчук, 72), Едгард Русин, Мирослав Скрип, Микита Гальчак (Олександр Мадяр, 77) - Віталій Медведєв, Валерій Роля (Михайло Трухан, 58 ), Іван Ковач (Едуард Дзьоба, 68), Василь Роботишин (Ілля Демідов, 58), Микола Джанда (Олександр Семків, 82) - Тиберій Габовда 
Запасні: Олександр Костик, Владислав Сердюк, Руслан Куртанич
Тренер – Іван Ковач.

Попередження: Томишин, 36; Р. Пилип, 80 – Джанда, 28; Русин, 34; Ковач, 43; Гречка, 72; Гальчак, 84.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1001 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: