Головна » Усі публікації » у світі » Кічун дебютує за основу в єврокубках
10:18
Кічун дебютує за основу в єврокубках
17-річний ужгородський футболіст вперше зіграв за академіків вийшовши на поле у Лізі конференцій.

Кічун дебютує за основу в єврокубках Кічун минулий сезон провів у другій команді Академії Пушкаша, яка виступає у третій лізі Угорщини. Євген зіграв 29 матчів (18 в основі) та забив 2 голи. Лише одного разу потрапив у заявку першої команди на гру з Фехервар 23 квітня, однак на полі не з'являвся.

Підготовку до нового сезону вихованець ужгородського СДЮСШОР розпочав з першою командою. Вийшов на поле у першому спарингу на зборах із австрійським Санкт-Пельтеном, у якому перемогли 4:0.

21 липня Академія Пушкаша розпочала виступи у Лізі конференцій виїзним матчем проти португальського Гімарайнш, вояж вивявився невдалим - поразка 3:0. Кічун провів цю гру на лаві запасних. 

У четвер, 28 липня, у матчі-відповіді Євген отримав нагоду вперше вийти на поле за першу команду і одразу в єврокубках. На 70-ій хвилині Кічун змінив у нападі екс-форварда Зорі Шахаба Захедітабара. Гра завершилась без голів, тож угорська команда припиняє свій єврокубковий шлях. Проте для ужгородського футболіста, попри негативний результат, цей день буде пам'ятним.


Категорія: у світі | Переглядів: 544 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: