Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Кісва» дала бій лідеру (ФОТО)
20:53
«Кісва» дала бій лідеру (ФОТО)
Про її поєдинок протии головного фаворита групи № 4 читайте далі.

«Кісва» дала бій лідеру (ФОТО) У стартовому поєдинку другого туру найсхіднішої групи краща зимова команда Рахівсько-тячівсько-міжгірської частини Закарпаття останніх років із Косівської Поляни опонувала срібному призеру зимового чемпіонату Закарпаття 2014-го року – «Оболоні-1».

Сам матч пройшов за досить значної переваги у володінні м’ячем від пивоварів, які завдали в понад 4 рази більше ударів – 17:4, та показали в понад півтора рази кращу влучність – 41.2 % проти 25 % від підопічних Варцаби. Утім, за відсотком гостроти від ударів перевага зелено-білих була мінімальною – 58.8 % проти 50 % від суперника.

Слід відзначити, що в першому таймі перевага у володінні м’ячем від місцевих зірок не була такою відчутною, як у другій половині гри. Незважаючи на це, до перерви пивовари завдали в 4.5 раза більше ударів за суперника й показали набагато кращу влучність – 44.4 % проти 0 % від синьо-білих.

Косівські полянці віддавали перевагу діям на контратаках, змушуючи нервувати захист «Оболоні» та деколи порушувати правила. Однак, суттєвої загрози зі штрафних «Кісва» так і не створила. Та й самі горяни до перерви фолили вдвічі частіше за суперника. Відсоток гостроти від штрафних пивоварів був значно більший – 25 % проти 0 % у синьо-білих.

Свій найгостріший момент «Кісва» створила в контратаці вже на 7-й хвилині, коли Микитюк та Гумеров вибігали на одного захисника «Оболоні». Уже за мить Едуард опинився на вбивчій ударній позиції, однак пробив повз праву стійку, чим суттєво потішив фанів «Оболоні-1».

Пивовари відповіли не менш небезпечно після кутового. До речі у відсотку гостроти від цих стандартів «Оболонь» у цілій грі суттєво перевершила опонентів –  50 % проти 0 % від «Кісви». На один із таких прострілів від лівого кутового прапорця, на 14-й хвилині, від Барни відгукнувся Росоха і ударом з ходу поцілив у рамку воріт. Йосипчук не без зусиль відбив.

На 33-й хвилині Росоха знову опинився на завершенні атаки по центру і підступно пробив з 15-ти метрів. Воротар «Кісви» не зреагував на його постріл, та на його щастя круглий розминувся з правою стійкою його брами в лічених сантиметрах.

У перерві Браєр зробив ряд замін, що по ходу матчу дало певний результат. Синьо-білі, лавка яких більше нагадувала «стілець запасних», порушували правила втричі більше за суперників. Пивовари в 2 таймі завдали в 4 рази більше ударів та довели відсоток гостроти від своїх пострілів до вражаючих 62.5 %. Утім, за відсотком влучності після перерви вони все ж поступились майже в півтора рази – 37.5 % проти 50 % у атакувальних гравців «Кісви».

На 41-й хвилині на завершенні атаки лівим флангом вчергове опинився невтомний Росоха. Цього разу він пробив із 10-ти метрів. Йосипчук не мав шансів зреагувати, та його молитвами м’яч полетів вище поперечини.

На 60-й хвилині свої плеймейкерські здібності показав Микуляк, який вирізав діагональ майже через усе поле і вивів Барну на дуже хорошу ударну позицію. Однак Даніель довго приймав рішення. Цим одразу скористались захисники, які «з’їли» його бомбардирські намагання.

Через 5 хвилин ударом з 35-ти метрів приклався Міллер. Воротар відбив і з другої спроби забрав круглого. Здавалось ворота «Кісви» хтось зачаклував на суху розв’язку. Та дві завершальні, дуже небезпечні, атаки «Оболоні» на 69-й та 72-й хвилинах вирішили долю трьох залікових балів.

Якщо першу з них, лівим флангом, Симулик так і не зміг завершити взяттям воріт, то після другої, яку ударом з 7-ми метрів завершив Алексик, Йосипчук був змушений виймати м’яч з кута воріт – 1:0. А вже за мить Райда дав фінальний свисток, змусивши уболівальницьку торсиду Хуста зітхнути з полегшенням.

Ця перемога дозволила «Оболоні-1» ще більше забронювати за собою перший рядок таблиці групи № 4 і все більше звертати увагу на потенційних суперників у наступному раунді.
 

Арбітр – Михайло Райда
Асистент – Анатолій Гал, Юрій Яцкович
Делегат ФФЗ – Василь Попович
 
13 лютого, запасне поле «Оболонь-арени», хмарно
 
«Оболонь-1» Хуст – «Кісва» Косівська Поляна 1:0

Гол: Алексик, 72.

«Оболонь»: Юрій Пахомов, Даніель Барна, Микола Вурста, Олександр Макарусь, Віктор Микуляк, Віталій Міллер, Йосип Мункачі, Василь Пилип, Ігор Пилип, Микола Пилип, Микола Росоха.
Запасні: Ярослав Бучок, Михайло Алексик, Микола Бородачов, Йосип Кузьма, Сергій Панця, Річард Петрушко, Роберт Пилип, Віталій Симулик, Михайло Лемак.
Тренер – Олександр Браєр.

«Кісва»: Сергій Йосипчук, Анатолій Жуковський, Володимир Басараба, Володимир Митрюк, Михайло Липчак, Василь Терпак, Михайло Бойчук, Валерій Цуперяк, Мирослав Руснак, Едуард Гумеров, Іван Микитюк.
Запасні: Віталій Мойсюк, Василь Гиндрюк.
Тренер – Федір Варцаба.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 836 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: