Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Кісва» сенсаційно перемагає «В. Копаню»
17:14
«Кісва» сенсаційно перемагає «В. Копаню»
У 2-му поєдинку 4-го туру "Зимової першості Закарпаття" в групі «А» між «Копанею» та «Кісвою» фаворитом був клуб з Виноградівщини.

У 2-му поєдинку 4-го туру "Зимової першості Закарпаття" в групі «А» між «Копанею» та «Кісвою» фаворитом був клуб з Виноградівщини. Перемога збільшувала можливості копанців на вихід з групи в рази. «Кісва» майже втратила шанси на проходження в плей-оф.

Як і всі інші поєдинки зимової першості цей матч теж не став виключенням і розпочався з хвилини мовчання. У 1-му таймі «В. Копаня» переважала суперника у володінні м’ячем – приблизно 53 на 47 %. Підопічні Фурика трохи більше атакували правим флангом. Найактивніше на атаку працював Чонка.

Помітними були також Лемак, Свищо та Барник. Натомість «Кісва» відповіла впевненою грою у відборі Зеленчука. Помітними під час перехоплення шкіряного були також Жуковський, Бойчук та Гендрюк. Наслідком цього стала рівновага в 1-му таймі за ударами – 6:6. Водночас, копанці перевершили опонентів за влучаннями в площину – 2:1. Перший влучний удар Чонки на 8-й хвилині, коли м’яч просвистів над лівою дев’яткою, викликав схвальні відгуки навіть у фанів з Косівської Поляни. Точнішими були постріли «B. Копані» на 18-й та 27-й хвилинах. Спочатку Лемак відгукнувся на передачу Кельмана, пробив з близької відстані. Йосипчук відбив сферу скоротивши кут обстрілу. На постріл Чонки з лету, воротар зреагував перебуваючи в рамці воріт.

«Кісва» більше атакувала по центру. Найактивніше в нападі працював Марущак. Помітними були також Попович, Унгурян, Лазарчук та Митрюк. Саме Митрюк завдав єдиного влучного удару в 1-му таймі з 40-ка метрів на 28-й хвилині. Пилип відбив м’яч перед собою, а вже з другої спроби заволодів ним. У інших епізодах феєричну гру у відборі продемонстрував Фурик. Помітну роль у захисті відіграли також Чізмар, Свищо та Бігун. Копанці більше фолили – 5:3. Тайм завершився всуху.

У 2-му таймі перевага копанців у володінні м’ячем зросла – близько 55 на 45 %. «В. Копаня» рівномірно атакувала обома флангами та по центру. Найпомітнішим у атаці знову був Чонка. А от гіперактивністьпід час наступальних дій центрального захисника Фурика свідчила про вагу цього поєдинку. Двом згаданим вище допомагали Лемак, Чутора та Свищо. Копанці перевершили опонентів як за ударами – 12:4, так і за влучаннями в площину – 4:3. 4 з 12 ударів «Копані» завдав Чонка. Найближче до забитого голу Юрко був на 54-й хвилині, та круглий після його пострілу полетів у сантиметрах поруч із стійкою. Схожий удар вдався Фурику на 61-й хвилині, який скористався передачею Чонки. На постріли Бігуна на 45-й, Лемака на 57-й та Свища на 62-й хвилинах зреагував Йосипчук. Найреальніша нагода відзначитись у «Чонки і компанії» була на 69-й хвилині, коли Гала призначив пенальті за порушення правил проти Фурика. Та під час його пробиття блискучу реакцію продемонстрував Йосипчук, якому вдалось відбити одинадцятиметровий удар.

«Кісва» три чверті своїх атакувальних дій провела лівим флангом, а решту – по центру. Саме через лівий фланг були реалізовані дві з трьох їх нагод відзначитись. Найбільше на атаку працювали Попович та Марущак. Помітними були також Лазарчук та Унгурян. Сам Марущак мав дві нагоди відзначитись на 39-й та 47-й хвилинах. В першому випадку на його удар зреагував Пилип.

Наступний свій шанс Микола використав сповна. Перебуваючи без нагляду в штрафному майданчику він відгукнувся на прострільну передачу з лівого флангу від Поповича і вколотив м’яч в сітку – 1:0. На 58-й хвилині Попович знову записав до свого активу асист, коли з того ж лівого краю зробив прострільну передачу на вільного «як соловей у лісі» Лазарчука. Роман міг обирати в який кут переправляти шкіряну кулю і пострілом у правий кут встановив остаточний сенсаційний рахунок на користь «Кісви» – 2:0. Ця звитяга підняла підопічних Варцаби та Жуковського з 6-го на 4-е місце і відродила в їх душах невеличку надію на 2-е місце в групі. Копанці хоча й залишились третіми, та значно зменшили свої можливості на прориву до півфіналу.

«Кісва» - «В. Копаня» - 2:0

Голи: Марущак, 47, Лазарчук, 58.

«Кісва»: Сергій Йосипчук, Михайло Бойчук, Павло Попович, Володимир Митрюк, Анатолій Жуковський, Ростислав Басараба, Василь Гендрюк, Віктор Унгурян, Микола Марущак, Роман Лазарчук, Василь Зеленчук,

Запасні: Станіслав Ціцікан, Анатолій Гречанюк, Віталій Мойсюк

Президент – Федір Варцаба

Керівник клубу – Юрій Жуковський

«Копаня»: Михайло Пилип, Василь Бігун, Іван Кельман, Михайло Бровді, Михайло Чізмар, Юрій Чонка, Михайло Барник, Михайло Чорба, Руслан Лемак, Іван Фурик, Михайло Свищо

Запасні: Іван Чутора, Василь Фозекош, Михайло Тканчик, Михайло Дорогій

Головний тренер – Михайло Фурик

Арбітр – Мирослав Гала, 1-й асистент – Андрій Шульте, 2-й асистент – Вадим Шварц, інспектор матчу- Вахтанг Карібов.
Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1047 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: