Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Класичний камбек в Рокосові (ВІДЕО)
15:50
Класичний камбек в Рокосові (ВІДЕО)
Несподівано найцікавішим матчем 3-го туру в Західній зоні Першої ліги виявилася гра на Хустщині.

Класичний камбек в Рокосові (ВІДЕО)
Несподівано найцікавішим матчем 3-го туру в Західній зоні Першої ліги виявилася гра на Хустщині, де дебютант першості — рокосівський «Гірник» відкривав сезон на домашній арені проти представника Ужгородщини — команди з Невицького.
 
Юнацьким складам команд зіграти не судилося, оскільки в «організаційній гарячці» господарі забули про лікаря і гості без гри отримали у залік три очки.
 
На гру дорослих складів вже всі дійові особи в готовності і господарі з перших секунд понеслися відкривати лік домашнім голам в обласній першості. Однак спочатку простріл з правого флангу захисник гостей вибив на кутовий, а через мить Сергій Куцик невдало завершив простріл у карний майданчик зліва. Надалі вже гості, швидко призвичаївшись до місцевого поля, взяли м’яча під контроль і методично шукали шлях круглому до сітки воріт господарів, особливо навантажуючи правий фланг атаки. Кілька разів підступно пробивав штрафні удари хавбек гостей Максим Климпуш. Голкіпер «Гірника» Павло Фляшко доречно не намагався фіксувати смугастого, а кожного разу переводив того на кутовий. Спірний момент трапився на 14-ій хвилині, коли кіпер господарів невдало вибив м’яча прямо в ноги Михайлу Янцо, і обопільний спурт за м’ячем завершився падінням останнього в карному майданчику господарів. Арбітр матчу Сергій Гецко підійшов лише для того, щоб подати руку форварду «Невицького».
 
В цілому впродовж півтора таймів домінувала на полі команда гостей, яка демонструвала хорошу фізичну підготовку, майже рівня торішньої «Рутенії», звідки до Невицького перейшов ряд футболістів на чолі з Рудольфом Балажинцем. Однак перевага втілилася в голи лише на початку другої половини гри. Прорив у штрафну Максима Климпуша справа зупинили захисники гірників і Михайло Лаба чітко реалізував пенальті — 0:1.

Другий м’яч теж не забарився — Олександр Поковба в надрах атаки суперника відібрав м’яч і кинув у забіг Климпуша, який на ходу легко розібрався з візаві та пробив мимо голкіпера в сітку воріт — 0:2.

Трибуни повністю принишкли, однак для гравців Рокосова після цього неначе міх впав з плечей. Вже за декілька хвилин після подачі з правого корнера Богдан Хмура скористався невдалим виходом з воріт Юрія Цвєткова, і головою скоротив різницю в рахунку — 1:2.

На 70-ій хвилині біда на невицькі ворота знову прийшла з правого кутового: Максим Климпуш у власному карному невдало прийняв м’яча на руку і Сергій Гецко впевнено показав на «точку». Воротар вгадав напрямок, але удар Сергія Довжанина був невідпорним — 2:2.

Рокосівчани на радощах ледве не пропустили «зворотку»: Микола Іванчо після блискавичного розіграшу, підсікав м’яч через голкіпера, однак захисник встиг винести з воріт. Після цього гра понеслася на зустрічних курсах: ужгородцям шкода було втрачати випалу з кишені перемогу, а хустяни ж відчули, що пані Фортуна сьогодні стукає в їхні двері. І не помилилися, на 80-ій хвилині під хокейну перепасовку вздовж гостьових воріт вдало підставив ногу Сергій Довжанин — 3:2.
 
Таким чином рокосівчани отримали хороший заряд перед важким виїздом у гості до чемпіона, а невицькі футболісти матимуть змогу перетравити помилки протягом двох тижнів, адже наступний тур вони пропускають.

 
Арбітр: Сергій Гецко (Берегово)
Асистенти: Андрій Сімку, Золтан Кота (обоє з Берегова)
Інспектор матчу: Олександр Чегіль (Берегово)

Стадіон «Гірник» с. Рокосово, 150 глядачів, температура: +29
 
«Гірник» Рокосово — «Невицький замок» Невицьке — 3:2 (0:0)
Голи: Богдан Хмура ’65, Сергій Довжанин ’70 (пен.), ’80 — Михайло Лаба ’52 (пен.), Максим Климпуш ’61
 
«Гірник» Рокосово: 17. Павло Фляшко, 2. Сергій Шетеля (18. Андрій Буняк ’33) 3. Віталій Міллер, 5. Михайло Томишин, 6. Віталій Тернинко, 8. Сергій Довжанин (15. Василь Тодавчич ’90+3) 10. Сергій Куцик, 12. Станіслав Павлій, 14. Михайло Щолоков, 21. Іван Козуб, 23. Богдан Хмура.
Запасні: 4. Михайло Куцик, 7. Василь Келемен, 16. Юрій Фотан, 19. Віктор Шпірь, 20. Анатолій Близнюк, б/н. Андрій Гоздок, б/н. Роман Павлик.
Тренер: Василь Качур
 
«Невицький замок» Невицьке: 12. Юрій Цвєтков, 3. Сергій Прокопець, 4. Іван Зизич, 5. Олександр Кирлик, 6. Іван Дудик, 7. Максим Климпуш, 8. Михайло Янцо (10. Олександр Курта), 9. Євгеній Загорчак, 14. Михайло Лаба, 18. Дмитро Костелей (2. Давид Дьордяй ’33), 20. Олександр Поковба.
Запасні: 13. Максим Гопко, 16. Микола Іванчо, 17. Іван Стойка, 18. Станіслав Костик, 19. Сергій Арбузов.
 
Попередження: Михайло Томишин («Гірник») ’45+1, Іван Дудик («Невицький замок») ’83

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 981 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: