Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Кобін став спортивним директором "Металіста"
10:22
Кобін став спортивним директором "Металіста"
Після повернення до України президента клубу Ярославського було офіційно оголошено про нові призначення у "Металісті".

Кобін став спортивним директором Як повідомляє офіційний сайт харківського клубу, 13 липня, відбулася розширена онлайн-конференція, у якій взяли участь президент ФК "Металіст" Олександр Ярославський, віцепрезидент Євгеній Красніков, менеджмент клубу та Академії футболу, а також тренерський штаб та перша команда.

Учасники конференції обговорили ситуацію, в якій опинився футбольний клуб та погодили кроки, спрямовані на збереження та подальший розвиток "Металіст"».

Спортивним директором клубу призначено Василя Кобіна, який уже приступив до роботи. Обов'язки головного тренера після відходу Олександра Кучера та його помічника Юрія Ушмаєва виконує Олександр Призетко.

Учасники конференції детально обговорили стан справ в Академії футболу "Металіст", яка має не просто зберегтись, а й продовжувати роботу на заданому раніше високому рівні. Щоб вихованці клубу отримали можливість спокійно тренуватися, було ухвалено рішення евакуювати Академію до Ужгорода.

Напередодні зустрічі із президентом клубу Василь Кобін прокоментував інформацію, що він отримає посаду спортивного директора у харківському "Металісті".

"Чи займаюся я якимись справами по "Металісту"? Щойно приїхав. Робота йде. Є багато нюансів, потихеньку входжу в курс, навчаюсь. У мене досить добрі стосунки з Євгеном Олексійовичем Красніковим, і він запропонував мені цю роботу. Ми давно вели переговори.

Я займатимуся комплектацією команди, знаходитиму гравців. У моєму розумінні спортивний директор має вміти правильно вести бізнес. Коли мене запрошували на цю посаду, Красніков, гадаю, враховував це. Потрібно зрозуміти, яким буде фінансування клубу та на що ми можемо розраховувати.

Перше завдання – щоб гравці повернулися до України і тут готувалися. Тому я пропонував Закарпаття для підготовки – у нас спокійний регіон і тут багато біженців з Харкова. Я хочу зробити так, щоби ми грали домашні матчі в Ужгороді", – сказав Кобін.

Одним з перших трансферів "Металіста" став екс-гравець "Минаю" Данило Книш, який тривалий час працював під керівництвом Кобіна.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 492 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: