Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Іванівський "Колос" дотиснув вдома довжан (ФОТО)
20:45
Іванівський "Колос" дотиснув вдома довжан (ФОТО)
Найменш результативний та найбільш цікавий двобій у цьому турі відбувся в Іванівцях.

Іванівський
До чемпіона Західної зони завітала іршавська команда, яка відставала перед цим туром на три очки від свого нинішнього суперника. З перших хвилин на полі зав’язалась щільна боротьба, команди на початку діяли обережно.

Під завершення першої десятихвилинки іванівський лівий захисник Мигович пробивав зліва з 14 метрів, але вище. Реальну нагоду на 12-ій хвилині мав Качур, який отримав передачу від Ковача та воротар на виході відбиває удар нападника. Після цього гості на деякий час перебрали ініціативу, проте крім декількох стандартів, після одного з яких Ганчич зіграв на підборі і пробив з 19 метрів над воротами, нічого небезпечного не було.
 
Згодом червоно-білі почали діяти більш гостріше попереду. На 23-ій хвилині Качур не зближаючись пробив з 19 метрів під ліву стійку, Шандра парирує. Подачу з кута поля головою замикає Ільницький та Ловга, який прикривав стійку, вибиває з лінії воріт. За хвилину Пінджоля зі штрафного з 22 метрів влучає у поперечку. Не пройшло і двох хвилин як знову каркас воріт грає за Боржаву – Качур віддає на Стеця у центр штрафної, удар Юрія приймає на себе стійка, а добивання Качура – блокує Боднар.
 
На 30-ій хвилині Михайло Батрин зі штрафного з 35 метрів по високій дузі відправляє м’яч під поперечку, Нагорнюк переводить на кутовий. Після подачі із стандарту біля воріт довжан Ільницький пробивав з 4 метрів та голкіпер прийняв удар на себе. На 39-ій хвилині Стець виводить Ковача на ударну позицію з 18 метрів, однак той б’є вище. На завершення тайму Михайло Батрин пробив зліва з 20 метрів трохи вище воріт.
 
Другу половина гри проходила вже за відчутної переваги господарів, які тиснули на зелено-чорних, у яких з часом сил ставало все менше і менше. Про це свідчить попередження вже на 52-ій хвилині за затяжку часу для воротаря боржавців. На 48-ій хвилині Качур пробив з лівого краю, воротар забрав. Через п’ять хвилин Герц подає зі штрафного, Пінджоля підправляє головою та Шандра грає надійно.
 
Колоскові поспішали йти вперед та тривалий час їм не вдавалось пробити оборонні редути суперника. Лише в останню п’ятнадцятихвилинку вони зуміли дотиснути виснаженого суперника. На 71-ій хвилині Меденцій прострілив у карну зону, Ільницький на ближній стійці пробив у підкаті та не точно. На 75-ій хвилині черговий кутовий біля воріт Довгого, Шандра грає на виході кулаками, однак вибиває не далеко і Кузьма головою з 12 метрів відправляє круглого під поперечку – 1:0.
 
Команда Герца на цьому не зупинилась і побігла закріплювати перевагу, адже іршавці практично не діставались володінь Нагорнюка. Самотній Крюков попереду не міг нічого вдіяти без підтримки від партнерів. На 77-ій хвилині Качур зліва пасує на Меденція у штрафну, той віддає на Ільницького, який пробиває з 13 метрів вище цілі. Далі Гичка цілив у рамку з 14 метрів справа, воротар впорався.
 
На 85-ій хвилині Качур увійшов у штрафну з правого флангу і намагався проскочити повз Боднара та той збиває форварда і арбітр призначає пенальті. Андрій Герц був точним – 2:0.
 
Іванівці продовжують свою безпрограшну серію і готуються до головного матчу першого кола проти лідера першості, і до того ж свого сусіда. Тож вже у наступному турі мукачівських вболівальників очікує ракошинсько-іванівське дербі на кону якого стоятиме перше місце.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Валерій Шкура, Богдан Павлюкович
Делегат матчу – Іван Кампов
 
с. Іванівці, глядачів 120
 
ФК «Колос» Іванівці – ФК «Боржава» Довге 2:0
 
Голи: Кузьма, 75, Герц, 85 (пен.).
 
Колос: Юрій Нагорнюк, Віталій Мигович, Андрій Герц, Олександр Кузьма, Сергій Клочанка (Олександр Меденцій, 46), Сергій Гичка, Мирослав Ільницький, Олександр Пінджоля, Юрій Стець, Михайло Ковач, Іван Качур.
Запасні: Василь Гудивок, Євген Кукрі, Сергій Морон, Олександр Чикаловський, Юрій Русин, Золтан Клочанка, Мирослав Меденцій, Юрій Чечур.
Тренер – Андрій Герц.
 
Боржава: Василь Шандра, Василь Боднар, Михайло Якуб, Віктор Ловга, Іван Роман, Іван Бурч, Віктор Ганчич, Іван Фулей, Едуард Батьо (Владислав Рот, 46), Михайло Батрин, В’ячеслав Крюков (Дмитро Баран, 78).
Запасні: Владислав Батрин, Олександр Батрин.
Тренер – Іван Цимбал.
 
Попередження: Стець, 41, Пінджоля, 76 – Роман, 13, Якуб, 25, Батьо, 44, Шандра, 52, М. Батрин, 76, Боднар, 85.
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 588 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: