Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Колос" здобуває важку перемогу
18:46
"Колос" здобуває важку перемогу
В поєдинку в Сторожниці зійшлися лідер західної зони першої ліги та аутсайдер.

Чи то іванівська команда не налаштувалася як слід на матч, гадаючи, що перемога дасться легко, або ж шишлівський «Фаворит» наприкінці сезону усвідомив сутність назви команди. Номінальні господарі дали справжній бій претендентам на чемпіонство й лише стандарт – пенальті в середині другого тайму приніс бажану перемогу «Колосу».

В першій частині тайму гості хоч і заволоділи ігровою перевагою в центральній частині поля, проте вже на підступах до карного майданчика «Фаворит» виставив справжній автобус і не давав можливості гравцям «Колоса» завдати прицільного удару. Відмінно грав і кіпер шишлівського колективу, який вдало вибирав позицію, добре грав на виходах. А в окремих епізодах на допомогу стражу воріт приходила поперечина. А наприкінці першої половини чудовий момент для взяття воріт створили господарі – правим флангом нападник «Фаворита» втікає від колосівського захисту потужно пробиває низом в ближній кут. Кіпер «Колоса» з труднощами парирує м’яч, який після відскоку влучає в стійку і лише після цього голкіпер гостей вдруге вже фіксує «круглого» в руках.

Другий тайм проходив за таким же сценарієм, гості атакували великими силами, а господарі зрідка контратакували. Моментами лише дивом м’яч не влітав у ворота номінальних господарів. Інколи нападники «Колоса» замість того, щоб пробити по воротам з вигідної позиції віддавали передачуй гострота втрачалася. На 64-й хвилині Пінджоля не влучив в пусті ворота після флангового прострілу. З того ж таки флангу верхову передачу замкнув у боротьбі з захисниками гравець «Колосу», цього разу м’яч влучив в поперечину.

А господарі відповіли контратакою, яка завершилася взяттям воріт, правда нападник «Фаворита» до цього забіг в офсайд.

Лише на 76-й хвилині після чергової атаки після передачі в карний майданчик захисник господарів необачно зіграв рукою. Пенальті бездоганно виконав досвідчений капітан Андрій Герц. Як виявилося цей м’яч став вирішальним у цьому матчі і приніс бажані три залікові бали «Колосу», який продовжує рух до свого чемпіонства.


Стадіон с. Сторожниця

«Фаворит» (Шишлівці) – «Колос» (Іванівці) – 1:0 (0:0)

Гол: Андрій Герц +76

«Фаворит»: Куртей Роман, Петухов Максим, Хомяк Сергій, Костак Євген, Костик Юрій, Мацак Михайло, Турега Дмитро, Федьо Віталій, Пандик Валерій, Данкулинець Віталій, Кирлик Олександр.
Запасні: Цмур Віталій, Химич Олександр, Куцик Ярослав, Кутканич Володимир.
Тренер: Лєнчик Владислав

«Колос»: Нагорнюк Юрій, Морон Сергій, Кукрі Євген, Пінджоля Олександр, Ковач Михайло, Клочанка Сергій, Стець Юрій, Ільницький Мирослав, Герц Андрій, Клочанка Золтан, Гичка Сергій.
Запасні: Гудивок Василь, Меденці Олександр, Напуда Василь, Чикаловський Олександр, Нусер Ернест, Меденцій Олександр, Бела Ярослав.
Тренер: Герц Андрій
Семен МИХАЙЛИК
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 788 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: