Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Концгазівське побиття "Ракошина"
10:47
Концгазівське побиття "Ракошина"
Підопічні Пінковського здобувають найбільшу перемогу в третьому турі чемпіонату.

Концгазівське побиття
Команди мають на сезон протилежні цілі – «Витязь» як минулорічний чемпіон західної зони прагне й надалі здобути цей титул, а от «Ракошино» має серйозні кадрові проблеми й мабуть одне із головних для них – знайти виконавців у свої лави. Поки, що у її президента Василя Коштури спроба закрити пустоти віковими гравцями бажаного результату не приносить.
 
Цей матч знову довів, що кадри та й рівень футболістів важать багато. Гравці «Витязя» з перших хвилин заволоділи ініціативою й почали плести павутиння довкола карного майданчика ракошинців один за одним створюючи хороші нагоди для взяття воріт. Та удари Ковтана, Горняка поки що цілі не знаходили. Гості відповіли навісною передачею, яку захисник концгазівців ледь не переправив у власну сітку воріт – м’яч прокотився в сантиметрах від стійки. А вже на 15-й хвилині кращий бомбардир «Витязя» В’ячеслав Ковтан зробив свою справу як слід: прийняв м’яч на лінії карного майданчика відтіснив корпусом опонента, розвернувся і з-під захисника вміло підкрутив у дальню дев’ятку - 1:0.
 
Та це лише був початок для Ковтана, вже через 13-ть хвилин він подвоює перевагу господарів. Отримавши передачу в центральній зоні він прокидає собі м’яч під удар і точно низом стріляє в дальній кут - 2:0. «Витязі» не давали спуску гостям, а продовжували шалений тиск на їх ворота, ті лише зрідка могли переходити на чужу половину поля. В першому таймі лише брак реалізації завадив підопічним Пінковського збільшити голеву перевагу.

Проте вже стартові хвилини другої половини зустрічі довели, що господарі своє ще наверстають. Спочатку «витязі» змарнували мінімум два голеві моменти – два виходи віч-на-віч завершилися ударами поблизу від цілі. А вже на 48-й хвилині Свадеба головою не залишає шансів голкіперу «Ракошина».
 
Після цього гості ще більше знітилися, а четвертий гол від Ковтана став для них наче нокаутом. Навіть досвідчений Меденцій вийшов на поле, але малюнок гри це не змінило, Ковтан ще раз примусив воротаря «Ракошина» витягувати м’яч із власної сітки воріт. Причому концгазівці в цій атаці після подачі з кутового тричі пробивали з лінії воротарського майданчика – перший удар прийняла на себе стійка, далі заблокували захисники, а третій раз постріл капітана господарів прийняла на себе сітка воріть – 5:0.
 
Та й це ще був не кінець, перепасовка захисників «Ракошина» біля власного карного майданчика вилилася в перехоплення – Горняк заволодів м’ячем і холоднокровно відправив «круглого» у сітку воріт суперника - 6:0.
Тож «Ракошино» терпить третю поспіль поразку з великим рахунком, а «Витязь» створює конкуренцію серед лідерів західної зони.

 
Стадіон с. Концгазо. Глядачів: 200, температура: +24
 
«Витязь» (Концгазо) – «Ракошино» - 6:0 (2:0)
 
Голи: Ковтан 15, 28, 60, 66; Свадеба 48; Горняк 70
 
«Витязь»: Ваш Андрій (Сливка Михайло 84), Ревта Олександр, Будз Богдан, Селещук Вадим, Лович Володимир, Красношлик Василь (Федак Микола 46), Горняк Андріан, Пребуш Віталій, Свадеба Олександр, Повхан Сергій, Ковтан В'ячеслав (к).
Запасні: Роман Сергій, Бухарієв Владислав, Михайловський Олександр, Кузьма Юрій, Кручаниця Василь.
Тренер: В'ячеслав Пінковський
 
«Ракошино»: Афанасьєв Андрій (Меденцій Андрій 64), Клочанко Сергій, Логойда Юрій, Яцина Дмитро (к), Курта Вадим, Петровці Василь, Ремета Василь, Напуда Василь, Чорней Микола, Чайка Владислав.
Запасні: Козел Віктор, Кукрі Євген, Ваш Андрій, Гегедош Артур.
Граючий тренер: Меденцій Андрій
Семен МИХАЙЛИК
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1366 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Смик  
0
Юнаки ракошина не програли
Там разунок 0:0

2 lobda  
0
(2:0) це рахунок першого тайму

الاسم *:
Email *:
كود *: