Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Контрольні поєдинки: "Вітязь" - "Минай", "Мункач" - "Бужора"
11:34
Контрольні поєдинки: "Вітязь" - "Минай", "Мункач" - "Бужора"
Поки триває пауза у вищій лізі, команди набувають оптимальних кондицій у контрольних поєдинках.

Контрольні поєдинки:

ФК «Минай» провів перший товариський матч у рамках підготовки до домашнього поєдинку з ФК «ОДЕК» Оржів. У суперниках — лідер Першої ліги чемпіонату області ФК «Вітязь» Концово.

У спарингу наставник «минайців» Микола Гібалюк спробував награвати різний склад, активно залучав новачків та футболістів, що перебувають на перегляді.

У першій половині зустрічі учасник чемпіонату України прогнозовано діяв першим номером і створив чимало моментів для взяття воріт. У середині тайму вдалося відкрити рахунок. За фол у штрафному майданчику рефері призначив пенальті, який успішно реалізував Роберт Гегедош. Однак гравці «Вітязя» теж показували зуби. І зрештою, зуміли відігратися. Вихід один на один з кіпером — і Андріан Горняк відновлює паритет. Пізніше, ще до перерви, Сергій Машталір вдало завершив контратаку своєї команди і гості знову вийшли вперед.

У таймі другому хороші моменти не використали Едуард Дзьоба, Василь Пиняшко та Михайло Кополовець. Проте, ближче під завершення матчу, останній, все ж, зумів відзначитися. Кополовець прицільно пробив з лівого краю, встановивши підсумковий результат зустрічі. 1:3 — «Минай» перемагає команду з с. Концово.

Вже сьогодні минайці зіграють проти афроамериканців у селі Кам'яниця ("Камелот") початок о 17:30.
 

30 серпня команда «Мункач» U-19 провела черговий контрольний матч проти іршавської «Бужори». У цій зустрічі наші хлопці зі стартових хвилин контролювали хід поєдинку, володіли ініціативою, але забити змогли лише в другій половині тайму. Після подачі зі штрафного м’яч головою замкнув Максим Кодря. Правда, до завершення тайма   іршавчани змогли відновити паритет – і знову після виконання штрафного. Причому захисники «Мункача» тричі поспіль дозволили пробивати гравцям команди суперника, завершальний удар став точним.

Та в другій половині матчу Максим Кодря знову продемонстрував свій хист бомбардира і ще двічі змусив витягувати кіпера «Бужори» м’яч із власної сітки воріт. Спочатку бездоганно реалізував вихід віч-на-віч, а згодом зумів головою проштовхнути кулю в ворота після виконання кутового. Тож 3:1 перемагає «Мункач».

Вже з наступного тижня мукачівці відправляться на турнір до Угорщини, де планують зіграти три контрольні матчі.
 

Прес-служба ФК “Мункач” та ФК "Минай"

 

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1522 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: