Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Коропецький камбек у Ракошині (ФОТО)
21:22
Коропецький камбек у Ракошині (ФОТО)
Чергове мукачівське дербі подарувало вболівальникам результативну гру.

Коропецький камбек у Ракошині (ФОТО)
Колос та Коропець в останніх двох турах обходились без перемог, тому трохи відпустили лідера першості. В обох команд були деякі втрати перед матчем. У Ракошина були відсутні Горський, Чайка, Ремета, Болдог, Кізман, а в Нижнього Коропця – Валентин Смагін, Йовбак, Данашевський, Васільєв, Магоч.
 
Гості зі стартових хвилини почали грати «першим номером», вміло тримаючи м’яч і вже на 5-ій хвилині Гей віддав направо на Бундаша, який увійшов у штрафну і на замаху обійшов Болдижара, однак захисник зачепив Йосипа, але сигналу про пенальті не послідувало.
 
За хвилину Герцуський опинився практично один перед воротарем та переграти Андрушка не зміг. Колоскові витримали стартовий натиск і на 11-ій хвилині відповіли своїм гострим моментом. Сінкін здійснив прохід через центр, проте захисники завадили йому пробити та м’яч відскочив до Курти, який розстрілював ворота з 10 метрів, але не точно.
 
За десять хвилин лише другий випад господарів став результативним. Курта здійснив відбір у центрі поля і відразу віддав на правий фланг на Куцкіра, який прострілив у штрафну, а молодий Лазар замкнув – 1:0.
 
Жовто-зелені й надалі тримали під контролем центр поля і будували позиційні атаки. На 32-ій хвилині Мкртчан пробив зі штрафного з 28 метрів, воротар відбиває і Герцуський кинувся добивати, але у боротьбі з Андрушком впав, тож арбітр призначає пенальті. Та постріл Сороки з одинадцять метрів пройшов повз правий кут.
 
На 34-ій хвилині підопічні Фізера втікли у контратаку лівим краєм, звідки Сінкін прострілив, а Говдош ефектно п’яткою відправив поміж ніг воротарю – 2:0.
 
До перерви не дивлячись на візуальну перевагу гостей, саме ракошинці могли відзначитись ще. На 38-ій хвилині Сінкін подав зі штрафного з лівого краю, м’яч рикошетом від захисника полетів у дальню дев’ятку, Моісеєнко у стрибку переводить на кутовий. На останній хвилині тайму Курта завдавав удару з 10 метрів та кіпер знову грає надійно.
 
У перерві наставники зробили по одній перестановці: у гостей Трухан, який грав у центрі захисту пішов у напад. У господарів Говдош, який грав на вістрі атаки, опустився трохи нижче, а його місце зайняв Курта. Підопічні Когутича продовжували тиснути на ворота Андрушка і вже згодом домоглись свого. На 54-ій хвилині на подачу справа відгукнувся Трухан, який скинув головою Мкртчану та його удар з 7 метрів воротар відбив, а захисники винесли зі штрафної. Проте атака другим темпом коропчан завершилась точним ударом Олберта з 14 метрів – 2:1.
 
Вже через п’ять хвилин Болдижар втрачає м’яч в центрі поля, чим привозить на свої ворота атаку 3 в 1. Герцуський пройшов правим краєм і віддав у центр, де Киян на якусь мить випередив Андрушка і забив, але не зміг уникнути зіткнення з кіпером, тож останньому після голу ще тривалий час надавали допомогу.
 
На 67-ій хвилині Лазар виборов м’яч на лівому краї і виконав високу подачу, Росул вирішив скинути головою своєму воротарю, однак трохи не розрахував і відправив м’яч у ближню дев’ятку та Моісеєнко врятував свою команду від курйозного автоголу.
 
За два оберти стрілки секундоміра гості все ж забили, причому у чужі ворота. Сорока наважився на дальній постріл з 26 метрів, після невеликого рикошету голкіпер відбиває, але Трухан був першим на добиванні – 2:3.
 
Ракошинці помітно підсіли у другій половині гри і вже діяли в захисті не так щільно. Футболісти Нижнього Коропця цим часто користувались. На 71-ій хвилині Трухан справа асистує Кияну, якому дали розвернутися у штрафній і пробити з 10 метрів, але не точно. Далі Росул подав зліва, м’яч по високій дузі падав у дальній кут, та воротар зумів у стрибку відбити. Герцуський намагався добити та захисники заблокували. На 76-ій хвилині Киян опинився на хорошій ударні позиції і поцілив у кут з 12 метрів – 2:4.
 
За хвилину Герцуський правим краєм проривається до воріт і намагався викотити під удар Кияну та Лазар перервав передачу, але у свої ворота, на щастя Русин виніс м’яч з лінії воріт. На 86-ій хвилині Лазар вже загрожував протилежним воротам, після перехоплення Олександр пробив зліва з 14 метрів та м’яч влучив у поперечку із зовнішньої сторони. В атаці у відповідь Трухан вивів Кияна на одного кіпера та форвард не зумів обробити передачу і втратив нагоду.
 
Тож гольова перестрілка у двох таймах завершилась на користь команди Когутича, яка провела весь матч у одному темпі.
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Річард Готра, Ігор Гарлач
Делегат матчу – Сергій Кампов
 
с. Ракошино, глядачів 150
 
ФК «Колос» Ракошино – ФК «Н. Коропець» 2:4
 
Голи: Лазар, 22, Говдош, 34 – Олберт, 54, Киян, 58, 76, Трухан, 69.
 
Колос: Юрій Андрушко, Олександр Лазар, Вадим Курта, Мирослав Русин, Михайло Куцкір, Микола Говдош, Юрій Сінкін, Юрій Логойда, Андрій Меденцій, Анатолій Богович, Юрій Болдижар.
Запасні: Василь Ковбин.
Тренер – Іван Фізер.
 
Коропець: Дмитро Моісеєнко, Євген Сорока, Михайло Трухан, Ерік Росул, Віктор Смагін, Віктор Гей, Олег Олберт, Генріх Мкртичан, Йосип Бундаш (Дмитро Манчик, 78), Олександр Герцуський, Анатолій Киян.
Тренер – Віктор Когутич.
 
На 32-ій хвилині Сорока не реалізував пенальті (мимо).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 752 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: