Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Кошице" їде в Ужгород на тренувальний збір
00:08
"Кошице" їде в Ужгород на тренувальний збір
За трохи більше як тиждень кошицька команда зіграє товарняки з двома професійними клубами Закарпаття.

"Кошице" з Вишневським проведе восьмиденний тренувальний збір біля Ужгороду, в ГСК "Камелот", в ході якого заплановано провести два контрольних поєдинки з кращими командами області.

Вже у четвер, 30 січня, словаки зіграють з ФК "Ужгород" на штучному газоні стадіону Авангард, о 12:00.

Завершить свій підготовчий тиждень на Закарпатті кошицька команда спарингом з минайцями у середу, 5 лютого.

У складі "Кошице" виступає перечинський нападник Олег Вишневський, який у першій частині сезону провів 12 матчів (у чемпіонаті та кубку), в яких забив чотири голи і віддав дві гольові передачі. 

"Кошице" являється середняком другої за рангом ліги Словаччини, тільки-но піднявшись з третьої ліги, займаючи дев'яте місце з шістнадцяти команд. Крім Вишневського в команді грає ще один українець Максим Різьє, вихованець Дніпра. Буквально сьогодні клуб оголосив про підписання колумбійського нападника Робінсона Бландона та вихованця англійського Іпсвіча та Вест Хема Семуеля Форда, а в заявці на сезон значиться 18-річний корейський вінгер Мін Су Кім. Активна трансферна політика свідчить про те, що клуб намагатиметься закріпитися у другій лізі і уникнути боротьби за виживання.

В останньому товариському матчі, який відбувся 27 січня, Кошице перемогли Шарішське Міхаляни 5:0, де останній гол був на рахунку Вишневського.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 564 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: