Головна » Усі публікації » на Закарпатті » «Кошіце» не знає проблем з «Ужгородом» (ФОТО)
01:52
«Кошіце» не знає проблем з «Ужгородом» (ФОТО)
У товариській зустрічі ужгородці поступаються словакам з великим рахунком.

«Кошіце» не знає проблем з «Ужгородом» (ФОТО) Один з лідерів словацької Другої ліги показав відчутну різницю у рівні цих двох команд.

У складі «Ужгорода» на полі з'явився один новачок – це мукачівський нападник Русин, який у минулому сезоні виступав за «Баранинці» і забив 13 голів за цей клуб.

Високий темп словаків і точність пасів часто ставила закарпатців у скрутне становище. Та підопічні Шанти старались відповідати своїми випадами. Жаренко замикав подачу з флангу, але пробив не сильно.

Каміл Караш втік на побачення з голкіпером та перший удар Лютнянський відбив, другий – вже Ількович у стрибку виносить з пустих воріт.

На 36 хвилині один з кошицьких гравців влучив у поперечину, та атака другим темпом завершилась голом, Юрцо з трьох метрів забив головою.

Добровольський подав зі штрафного і Жаренко знов був першим на м’ячі, але завдати акцентованого удару йому не вдалось. Бандурович пробивав з рикошетом, але трохи не точно.

Гості в деяких моментах грали жорстко, особливо діставалось Котьо. У перерві Шанта провів декілька замін, з цілю переглянути найближчий резерв.

У другому таймі червоні продовжували володіти ініціативою і швидко переходили в атаку. На 54-ій хвилині завдяки пресингу Караш відібрав круглого, вийшов один в один і забив гол. 0:2.

Горський мав хорошу нагоду, після подачі від Бако зі штрафного, але воротар забрав.

На 71 хвилині подачу справа Роберт Яно легко реалізує в гол головою з двох метрів. Через десять хвилин Яно отримує м’яч на вході в штрафну і з 15 метрів збільшує гольовий актив команди. На 85 хвилині Яно оформлює хет-рик ударом з 16 метрів у лівий кут.

На останній хвилині матчу Далібор Такач встановлює кінцевий рахунок, точно пробивши з правого краю штрафної.

«Кошіце» продемонструвало високий клас у грі з ужгородцями. Вже завтра словацький клуб повертається додому.
 

Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Сергій Наскалов, Петро Котубей
 
с. Камяниця, стадіон «Камелот», глядачів 50
 
ФК «Ужгород» - ФК «Кошіце» 0:7

Голи: Jurčo, 36, Karaš, 53, 73, Jano, 71, 81, 85, D. Takáč, 90.

Ужгород: Мирослав Лютнянський, Василь Горський, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Євген Добровольський, Михайло Реплюк, Микола Ількович, Василь Пиняшко, Іван Жаренко, Іван Бандурович, Олександр Русин.
На заміну виходили: Іван Скунзяк, Олександр Ковчар , Олександр Бако, Павло Оржеховський, Дмитро Опаленик, Томаш Надь, Дмитро Задихайло.
Тренер – Іван Шанта.

FC VSS Košice Kello – Mik. Tóth (59. Kubík), Vaško (46. Hirjak), Hovančík, Jonec – Horodník (59. Trebuňák), Vancák, D. Takáč, Karaš, Gáll (46. Šinglár) – Jurčo (51. Jano).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1255 | Додав: lobda | Рейтинг: 2.8/4
Всього коментарів: 2
2 Олександр  
0
7 просто чудово

1 Олександр  
0
Ужгород просто здутий,жодної гри не може виграти

الاسم *:
Email *:
كود *: