Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ковтан розбирається з Нижнім Коропцем (ФОТО)
22:18
Ковтан розбирається з Нижнім Коропцем (ФОТО)
Хет-рик кращого голеадора Концгазо приніс господарям перемогу над одним із переслідувачів.

Ковтан розбирається з Нижнім Коропцем (ФОТО)
До цього матчу між командами була дистанція у вісім очок. Гостям потрібно було вигравати, щоб не відпускати своїх мукачівських сусідів, які йдуть у призовій зоні. Та Вітязь був налаштований ще краще, що і продемонстрував вже на старті зустрічі. Вже на першій хвилині Красношлик навісною передачею знайшов Горняка та Андріан не зміг переграти голкіпера, другим темпом Ревта навішував у штрафну та Ковтан пробив головою вище.
 
На 6-ій хвилині Ковтан отримав передачу від Красношлика, увійшов у штрафну, змістившись лівіше, обійшов воротаря і пробив з гострого кута у пусту рамку – 1:0.
 
Підопічні Пінковського продовжували активно просуватись до воріт суперника. Повхан пробив зліва з 14 метрів, воротар на місці. Після подачі з кутового Красношлик пробив головою, а Ковтан підправляв, але не влучив у рамку. На 14-ій хвилині гості вперше потривожили Ваша: Олберт відкинув Сороці і той сильно пробив з 20 метрів, воротар зловив. У середині тайму гра трохи вирівнялась і гості намагались відповідати атакою на атаку. Зростав і градус протистояння. В одному з епізодів Монда у верховій боротьбі жорстко зіграв проти Красношлика. Василь не забарився із відповіддю, від нього отримав Герцуський.
 
Горняк прицільно пробив з 22 метрів у ближній кут, Моісеєнков відбиває. На 32-ій хвилині Ковтан асистує Повхану та його удар пройшов вище воріт. За три хвилини Горняк знову б’є з 19 метрів, воротар забирає. Герцуський змістився з правого флангу в центр і бив з 24 метрів, Ваш зловив.
 
Ковтан потужно пробивав з 18 метрів та голкіпер робить сейв і переводить на кутовий. На останній хвилині тайму Магоч здійснив прорив лівим краєм і гостро прострілював, Селещук випередив свого кіпера і трохи не зрізав у свої ворота.
 
На початку другого тайму жовто-зелені додали в активності і незабаром це принесло їм результат. На 50-ій хвилині Киян вийшов один в один і пробив повз кіпера, але влучив у стійку та Олберт був першим на добиванні – 1:1.
Господарі досить швидко змогли повернути собі перевагу. На 55-ій хвилині Бухарієв подав з лівого краю, а Ковтан з центру карної зони головою переправив м’яч у ворота – 2:1.
 
Крайній півзахисник Герцуський пробивав з 22 метрів, але над воротами. На 60-ій хвилині Повхан у чужій штрафній розхитав захисника і виходив на воротаря та Монда завалив концназівця, тож арбітр призначає пенальті. Та Моісеєнков потягнув удар Ковтана у лівому куті.
 
За декілька хвилині Повхан подав справа, Будз пробив головою та Васільєв виніс круглого з лінії воріт. На 71-ій хвилині Ковтан зняв всі питання про сьогоднішнього переможця, красивим обвідним ударом поцілив з лівого краю штрафної у дальню дев’ятку – 3:1.
 
В останні п'ятнадцять хвилин гості намагались відігратись, але можливостей у них було не багато. На 79-ій хвилині Шіц виконав удар-простріл, Монда додав головою з близької відстані та воротар впіймав. За хвилину Герцуський подав з флангу, Монда знову б’є головою, але вище рамки.
 
Вже на 90-ій хвилині Савко грубо зіграв проти Васільєва, за що останній вхопив Степана за горло. Арбітр одразу вилучив захисника Нижнього Коропця.
 
Черговий бенефіс В’ячеслава Ковтана дозволяє Вітязю святкувати перемогу над не простим суперником.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Річард Готра, Еміл Головей
Делегат матчу – Федір Варга
 
с. Концово, глядачів 100
 
ФК «Вітязь» Концгазо – ФК «Н. Коропець» 3:1
 
Голи: Ковтан, 6, 55, 71 – Олберт, 50.
 
Вітязь: Андрій Ваш, Олександр Ревта, Богдан Будз, Вадим Селещук, Вадим Бухарієв (Олександр Свадеба, 74), В’ячеслав Пінковський-молодший, Василь Красношлик (Степан Савко, 68), Віталій Пребуш (Михайло Микула, 68), Андріан Горняк, Сергій Повхан (Володимир Лович, 82), В’ячеслав Ковтан.
Запасні: Олександр Костик.
Тренер - В’ячеслав Пінковський.
 
Н. Коропець: Дмитро Моісеєнков, Василь Маринець, Владислав Васільєв, Віктор Смагін, Василь Монда, Віктор Гей, Олег Олберт, Євген Сорока, Владислав Магоч, Олександр Герцуський, Анатолій Киян.
Запасні: Іван Шіц, Василь Сабов, Сергій Данашевський.
Тренер – Віктор Когутич.
 
Попередження: Пінковський-молодший, Повхан.
 
Вилучення: Васільєв, 90.
 
На 61-ій хвилині Ковтан не реалізував пенальті (воротар)
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1084 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: