Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Кубкова декласація по-середнянськи (ФОТО)
19:18
Кубкова декласація по-середнянськи (ФОТО)
Найменш конкурентний чвертьфінальний поєдинок продемонстрували команди Ковачів.

Кубкова декласація по-середнянськи (ФОТО) У стартовому складі ФК Середнє було кілька новачків - це правий захисник Колобов та нападник Габовда.

Середнянці зі старту підняли темп гри, за яким мукачівці не завжди встигали. У стартові хвилини Роля втікав від Кохана, однак перша спроба була не вдалою. На 5-ій хвилині Кохан у своїй штрафній замість м'яча влучив у Ролю, тож арбітр призначає пенальті. Джанда б'є по центру, тоді як Марко летить в кут - 1:0.

Підопічні Ковача активно комбінували на чужій половині поля. На 12-ій хвилині Роля гостро пробивав справа, але не точно. На 17-ій хвилині Лозинець вперше прорвався до чужих воріт і пробив з 15 метрів, але повз ворота.
Після 20-ї хвилини середнянці створили ряд небезпечних моментів. Після подачі з кутового Русин з 18 метрів влучив у хрестовину. За мить Медведєва вивели на чудову ударну позицію та Віталій з 12 метрів не зумів переграти Марка. За хвилину Роля пробиває з 19 метрів, але не точно.

На 34-ій хвилині черговий кутовий і на цей раз Русин пробив головою на передній стійці і знову влучає у каркас воріт. У наступній атаці середнянці розігрують кутовий і Ковач прицільно пробив з 20 метрів у дальній кут, Марко парирує. На 41-ій хвилині Габовда пристрілюється з 19 метрів, але вище.

По перерві середнянці провели кілька гострих випадів, збільшивши рахунок до розгромного. На 51-ій хвилині Колобов пройшов з м’ячем до чужої штрафної і віддав направ на Габовду, який прострілив, а Джанда замкнув – 2:0.
За дві хвилини Габовда реалізовує вихід один в один – 3:0.

На 61-ій хвилині Медведєв віддає асист з лівого краю і Габовда з другої спробив вколочує шкіряного у ворота – 4:0.
На 73-ій хвилині Гальчак зліва віддає у штрафну на Трухана, який з 12 метрів не влучає в ціль. За мить Джанда віддає гольову передачу на Гальчака і той розстрілює ворота – 5:0.

Після цього мукачівці змогли довести до ударів декілька атак. Так Ковтун пробивав з 20 метрів, але вище. Сінкін бив з трохи ближчої дистанції, але так само не точно. На 87-ій хвилині Лозинець втік від Мадяра і останній скосив нападника у своїй штрафній. Пенальті виконав сам постраждалий – 5:1.

Під завершення поєдинку Гальчак прострілив зліва, Медведєву пробити завадив Варга, а от Трухан був першим на підборі і поцілив точно у правий кут – 6:1.

Різниця в класі між командами була відчутною, про що свідчить рахунок на табло, тож Середнє крокує далі у Кубку.



ФК «Медвідя» (Бобовище) – ФК «Середнє» – 1:6

Голи: Лозинець, 87 (пен.) – Джанда, 6 (пен.), 51, Габовда, 53, 61, Гальчак, 75, Трухан, 90.
 
Медвідя: Костянтин Марко, Юрій Кохан (Едуард Ковтонюк, 46 (Сергій Медвідь, 66)), Едуард Варга, Михайло Калій, Дмитро Вінтонюк, Олександр Балаж (Ярослав Томашовські, 46), Юрій Сінкін, Андрій Мерцин (Владислав Човрій, 69), Василь Ковтун, Вадим Гранчак (Вячеслав Кучінка, 46), Михайло Лозинець.

Середнє: Ерік Гречка, Сергій Колобов (Владислав Сердюк, 72),  Едгард Русин, Мирослав Скрип (Сергій Далекорей, 85), Микита Гальчак, Віталій Медведєв, Валерій Роля (Валентин Павлик, 84), Руслан Куртанич, Іван Ковач (Василь Роботишин, 56), Микола Джанда (Олександр Мадяр, 74), Тиберій Габовда (Михайло Трухан, 68).
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 619 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: