Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Кубковий реванш мукачівців (ФОТО)
22:24
Кубковий реванш мукачівців (ФОТО)
Мункач здобув пропуск у наступний раунд Кубку Закарпаття здолавши спротив рахівських "Карпат".

Кубковий реванш мукачівців (ФОТО)
Жереб Кубку Закарпаття звів «Мункач футбольну академію» з рахівськими «Карпатами». Не так давно суперники вже зустрічалися в зимовій першості краю, де на стадії 1/4 фіналу «Карпати» зуміли перемогти мукачівців. Тож на власному полі підопічні Віктора Ряшка мали певний борг перед власними вболівальниками, які очікували на реванш.
 
Зважаючи, що мукачівці наразі мають суттєве навантаження – адже, окрім кубку та чемпіонату області виступають ще й у чемпіонаті України серед команд першої ліги U-19, де борються за вихід до фінальної стадії.
 
Перша половина поєдинку проходила за рівної боротьби, з невеликою кількістю гострих моментів. Більшість з них створили саме господарі – розпочали з ударів з-за меж карного майданчика, в цьому аспекті найбільш старався Віталій Трачук та м’яч в більшості летів у молоко, а ті з них, які були спрямовані в ствір воріт стали легкою здобиччю для кіпера гостей Мафтія Кудли. Хороші нагоди мали Ілля Дьяков та Михайло Фляшко, однак забракло точності та сили.
 
Уже в другій половині зустрічі на поле вийшли футболісти, які за звичкою є основними в складі МФА і через 5 хвилин ця ротація приносить результат. Василь Герег зумів пройти правим краєм і після відскоку знову заволодів м’ячем пройшов через захисні редути «карпатівців» і проштовхнув м’яч в правий кут воріт. Як виявилося цей м’яч став єдиним у цьому поєдинку. Гості робили спроби відновити рівновагу, та господарі добре відіграли в захисті й не дали можливості «Карпатам» створити гостроту біля власних володінь.

Тож – 1:0 і мукачівці отримують сатисфакцію за поразку в зимовій першості й продовжать боротьбу в наступній стадії кубку краю.
 
 
Арбітр: Назарій Дьордь (Перечин);
Асистенти арбітра: Ян Рогач (Перечин), Рущак Сергій (Ужгород).
Делегат ФФЗ: Іван Староста (Іршава).
 
Стадіон «Авангард» м.Мукачево
 
МФА «Мункач» – СК «Карпати» (Рахів) – 1:0 (0:0)
 
Голи: Василь Герег, 50.
 
МФА: Колісник Максим, Тихненко Ігор (Курильчик Віталій 46), Соловей Віталій, Міклош Віталій (к), Трачук Віталій, Бекеша Ігор (Апарін Олександр 75), Байса Іван (Топчій Сергій 46), Фляшко Михайло (Береш Антон 89), Забава Андрій (Королевич Ігор 46), Поліщук Олег (Луців Олег 46), Дьяков Ілля (Герег Василь 46).
Запасні: Уманський Віталій, Максимець Віталій.
Тренер: Віктор Ряшко.
 
«Карпати»: Кудла Мафтій, Романчук Микола, Тимочук Богдан (Савляк Микола 76), Вішован Микола (Сурядний Євген 60), Терпак Василь, Микуличинський Іван, Микуличинський Юрій (к) (Козурак Микола 88), Папарига Роман, Гаць Микола, Василинець Василь (Пташник Юрій 67), Яремчук Юрій (Лазарчук Роман 58).
Запасні: Семенюк Олексій, Піцура Андрій, Брана Павло, Буга Василь.
Тренер: Андрій Панасюк
 
Попередження: Ігор Королевич, 87; Василь Герег, 90+3 – Юрій Микульчинський, 78.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.
Прес-служба МФА
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 692 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: