Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Кубковий реванш у чемпіонаті (ФОТО)
19:21
Кубковий реванш у чемпіонаті (ФОТО)
Середнянці проводять чотири голи за вісім хвилин у першому таймі і беруть реванш за виліт з Кубку.

Кубковий реванш у чемпіонаті (ФОТО)
Долаючи далеку відстань рахівцям важко було розраховувати на позитивний результат у Середньому. Перемога Карпат у Кубку над цим суперником була скоріше винятком.
 
Господарі одразу перевели гру на половину поля суперника і позиційними атаками розхитували їх оборону. На 8-ій хвилині Тищук змістився зліва ближче до центру і пробив у дальній кут з відскоком від землі, Кудла змушений був переводити на кутовий. Через чотири хвилини Бако пасом врозріз виводить Соскиду до воріт та бомбардиру не вдався акцентований удар і м’яч пішов вище. За мить Бако пробиває з середньої дистанції, але десь на метр вище рамки.
 
На 24-ій хвилині Бако пішов на декількох гравців у чужій штрафній, з боями виборов м’яч і поцілив з 12 метрів у дальній верхній кут – 1:0.
 
За три хвилини господарі провели доволі неоднозначний м’яч, коли після кутового воротар був першим на м’ячі, але у верховій боротьбі із Соскидою випустив з рук і Руслан добив шкіряного у сітку. У гостей були претензії до арбітра щодо нападу на воротаря та Грубінка вказав на центр поля.
 
Зовсім скоро рахунок став розгромним: Бако віддав у штрафну на Соскиду, який хитнув захисника і пробив з 14 метрів у дальній кут – 3:0.
 
На 32-ій хвилині Бако подає кутовий на дальню стійку, Соскида звідти скидує на ближню стійку і Качур з двох метрів забиває головою – 4:0.
 
У середнянців і далі виникали чудові нагоди забити. Соскида скинув Рацину та удар Дмитра з 6 метрів відбиває голкіпер. На 39-ій хвилині Лукіяник на шаленій швидкості вривається справа у штрафну і викочує Соскиді в район 7 метрів та нападник посилає м’яч над воротами.
 
У перерві Варга вдається до перестановок – Куделко зайняв місце лівого захисника, а Дрозд з опорної зони сів у центр захисту. На 51-ій хвилині зелено-червоні розіграли кутовий, Бако подав, а Соскида завершив атаку результативним ударом головою – 5:0.
 
Після прострілу зліва Качур з семи метрів не влучив у ворота. В середині другого тайму Бако навісив зі штрафного та Кундрик головою б’є трохи вище воріт. Господарі повністю контролювали хід зустрічі, подовгу тримаючи м’яч. Підопічні Панаса так і не змогли за весь матч серйозно потурбувати Кучінку.
 
Наприкінці поєдинку літню спеку змінив сильний вітер, а після фінального свистка і злива з градом. На 89-ій хвилині Франчук та Рацин розіграли комбінацію у чужій штрафній і Дмитро з декількох метрів розстріляв ворота – 6:0.
 
Середнє не зустріло сильного опору зі сторони суперника і встановило черговий розгромний домашній рахунок.
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Сергій Наскалов, Олександр Абель
Делегат матчу – Іван Кувік
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 150
 
ФК «Середнє» - ФК «Карпати» Рахів 6:0
 
Голи: Бако, 24, Соскида, 27, 30, 51, Качур, 32, Рацин, 89.
 
Середнє: Павло Кучінка, Василь Куделко, Сергій Кундрик, Євген Лукіяник, Мирон Гулович (Віталій Трачук, 46), Юрій Дрозд, Дмитро Рацин, Олександр Бако (Мирослав Бундаш, 75), Іван Качур (Віталій Медведєв, 63), Павло Тищук (Олексій Франчук, 63), Руслан Соскида (Річард Шольц, 63).
Запасний: Михайло Костюк.
Тренер – Василь Варга.
 
Карпати: Мафтій Кудла, Володимир Іванов (Владислав Василенко, 46), Микола Вішован, Василь Терпак, Роман Фільтюк, Павло Брана (Микола Рошко, 46), Іван Кокіш (Микола Рус, 50), Микола Козурак, Богдан Тимочук (Михайло Штефура, 65), Йосип Мачек, Юрій Яремчук.
Запасні: Михайло Якоміщак, Юрій Микуличинський, Олександр Маркульчак, Павло Петрище.
Тренер – Андрій Панас.
 
Попередження: Мачек.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 900 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: