Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Кубок ДЮФЛУ 2023. МФА йде далі, Минай вилітає
10:10
Кубок ДЮФЛУ 2023. МФА йде далі, Минай вилітає
На минулих вихідних відбулись поєдинки плей-оф всеукраїнського об'єднаного турніру ДЮФЛ з футболу.

Кубок ДЮФЛУ 2023. МФА йде далі, Минай вилітає 20 травня команда МФА U-15 у Чернівцях зіграла поєдинок 1/8 фіналу Кубку ДЮФЛУ з однолітками місцевої «Буковини». 

Вийшов доволі напружений поєдинок, в якому підопічні Олексія Позднякова та Олександра Дністрянського зуміли здолати господарів з рахунком – 3:2. У складі мукачівської команди дублем відзначився Борис Смолярчук ще один мяч провів Богдан Лимарь. 

У 1/16 фіналу Кубка ДЮФЛУ МФА U-14 вдома зустрічалася з однолітками чернівецької «Спарти».

Підопічні Віталія Трачука та Віктора Гея з перших хвилин заволоділи ініціативою, яку вдалося матеріалізувати в забитий м"яч на 15 хвилині – з подачі Олега Мінчака головою ефектно пробив Іван Третьяков. Через 10 хвилин (на 25-й хв.) зльоту чудовим ударом зльоту подвоює перевагу господарів капітан Владислав Перетятко.  

У другій половині матчу мукачівці на старті дещо збавили обертів і цим ледь не скористалися гості. Спочатку на 40-й хвилині капітан спартанців Кіріл Савіцький реалізовує пенальті і скорочує відставання, а ще через кілька хвилин не зумів скористатися помилкою оборонця МФА - з вигідної позиції не зумів забити гол, правда, постарався захисник господарів і в підкаті вибив м"яч на кутовий. 

А от уже на 47-й хвилині Марк Омельченко робить рахунок – 3:1, а більш переконливішою перемогу нашої команди реалізовує Назар Смотрицький, котрий чудовим ударом метрів з 25-ти поклав м"яч в дальню дев"ятку і робить остаточний рахунок – 4:1.

Минай U-14 на виїзді поступився УФК-Карпати 3:0 і припинив боротьбу у цьому турнірі. 

МФА U-15 (тренери Олексій Поздняков та Олександр Дністрянський) в чвертьфіналі зустрічатиметься на виїзді 27 травня з однолітками рівненського «Вереса». Матч-відповідь пройде вдома на базі МФА в с.Дерцен 3 червня. 

МФА U-14 в 1/8 також гратиме на виїзді у Львові проти однолітків УФК-Карпати 28 травня, у неділю. Переможець цієї пари визначатиметься за результатом одного матчу.

Прес-служба МФА
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 268 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: